search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 13:53
MENU CLOSE

Πάρτι των Τούρκων με τον Κατσίκη: Πρωτοσέλιδο στη Χουριέτ – «Πρώτη φορά μιλούν για ανταλλαγή»

28.03.2018 13:28
Πάρτι των Τούρκων με τον Κατσίκη: Πρωτοσέλιδο στη Χουριέτ - «Πρώτη φορά μιλούν για ανταλλαγή»  - Media

 

Ευκαιρία στα τουρκικά ΜΜΕ για… πάρτι έδωσαν οι δηλώσεις του βουλευτή των ΑΝΕΛ Κώστα Κατσίκη περί ανταλλαγής των Ελλήνων στρατιωτικών με τους τους Τούρκους αξιωματικούς που είχαν έλθει στην Ελλάδα μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα κατά του Ερντογάν.

Έτσι, οι επίμαχες δηλώσεις Κατσίκη έγιναν το κεντρικό θέμα στον ιστοχώρο της εφημερίδας Χουριέτ. To ρεπορτάζ φέρει τίτλο «Πρόταση από την Ελλάδα για ανταλλαγή των Ελλήνων στρατιωτικών» και υπέρτιτλο «Κρίσιμη εξέλιξη: Για πρώτη φορά το δηλώνουν ανοιχτά».
 
Στο δημοσίευμα επισημαίνεται ότι πως ο βουλευτής του κόμματος του κυβερνητικού εταίρου ΑΝΕΛ Κώστας Κατσίκης έφερε το θέμα στην ημερήσια διάταξη για ανταλλαγή τονίζοντας ότι στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ είπε ότι «ο Ερντογάν κατά την επιστροφή του από την Βάρνα έστειλε το μήνυμα για ανταλλαγή. Εάν οι ηγέτες των δύο χωρών παρακάμψουν τη Δικαιοσύνη στις χώρες τους, κατά την άποψη του μπορεί να διευθετηθεί το θέμα». Βέβαια, αναφέρεται ότι ο βουλευτής είπε ότι είναι δική του άποψη και δεν δεσμεύει το κόμμα του.
Στο ίδιο μήκος κύματος, η φιλοκυβερνητική εφημερίδα, Yeni Akit, αναφέρει ότι «οι Έλληνες στριμώχτηκαν στη γωνία και μιλούν για ανταλλαγή», ενώ και η Yenihaber τόνισε ότι «Το είπαν για πρώτη φορά! Το μέλος της Βουλής, Κώστας Κατσίκης μίλησε για ανταλλαγή ανοιχτά».
 
Πληροφορίες: Hurriyet/enikos.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 13:53