27/05/2019 01:36:14

Πλειστηριασμοί: Ο Λαφαζάνης, η σκάλα και ο Νότης Σφακιανάκης (Videos)

Πλειστηριασμοί: Ο Λαφαζάνης, η σκάλα και ο Νότης Σφακιανάκης (Videos) - Media

 

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν τα κινήματα κατά των πλειστηριασμών σε συμβολαιογραφικό γραφείο σε στοά στην οδό Πανεπιστημίου 56, στην Αθήνα. 

Το «κίνημα δεν πληρώνω» και η ΛΑΕ διαδήλωσαν ενάντια στους πλειστηριασμούς λαϊκών κατοικιών, φωνάζοντας συνθήματα και ζητώντας παράλληλα να ακυρωθούν οι σημερινοί, προγραμματισμένοι, πλειστηριασμοί. 

Ωστόσο, αστυνομικές δυνάμεις ήδη βρίσκονταν στη στοά. Συγκεκριμένα, μια κλούβα της αστυνομίας εμπόδιζε τους διαδηλωτές να πλησιάσουν το γραφείο. Έτσι, ο επικεφαλής της ΛΑΕ, Παναγιώτης Λαφαζάνης, πήρε μια σκάλα και προσπάθησε να σκαρφαλώσει πάνω στην κλούβα.


Στη συνέχεια, ο Π. Λαφαζάνης προχώρησε σε δηλώσεις. Εκείνη τη στιγμή, ακούστηκε δυνατά μέσα από τη στοά το τραγούδι του Νότη Σφακιανάκη «Ήταν μια αγάπη δυνατή». Αυτό ήταν αρκετό για τους διαδηλωτές, οι οποίοι άρχισαν να πετάνε αβγά και να φωνάζουν από τα μεγάφωνα: «Ντροπή στην κυβέρνηση που απαντάει με τον χρυσαυγίτη Νότη Σφακιανάκη».

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.