search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 00:34
MENU CLOSE

Πλειστηριασμοί: Ο Λαφαζάνης, η σκάλα και ο Νότης Σφακιανάκης (Videos)

28.03.2018 14:12
Πλειστηριασμοί: Ο Λαφαζάνης, η σκάλα και ο Νότης Σφακιανάκης (Videos) - Media

 

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν τα κινήματα κατά των πλειστηριασμών σε συμβολαιογραφικό γραφείο σε στοά στην οδό Πανεπιστημίου 56, στην Αθήνα. 

Το «κίνημα δεν πληρώνω» και η ΛΑΕ διαδήλωσαν ενάντια στους πλειστηριασμούς λαϊκών κατοικιών, φωνάζοντας συνθήματα και ζητώντας παράλληλα να ακυρωθούν οι σημερινοί, προγραμματισμένοι, πλειστηριασμοί. 

Ωστόσο, αστυνομικές δυνάμεις ήδη βρίσκονταν στη στοά. Συγκεκριμένα, μια κλούβα της αστυνομίας εμπόδιζε τους διαδηλωτές να πλησιάσουν το γραφείο. Έτσι, ο επικεφαλής της ΛΑΕ, Παναγιώτης Λαφαζάνης, πήρε μια σκάλα και προσπάθησε να σκαρφαλώσει πάνω στην κλούβα.


Στη συνέχεια, ο Π. Λαφαζάνης προχώρησε σε δηλώσεις. Εκείνη τη στιγμή, ακούστηκε δυνατά μέσα από τη στοά το τραγούδι του Νότη Σφακιανάκη «Ήταν μια αγάπη δυνατή». Αυτό ήταν αρκετό για τους διαδηλωτές, οι οποίοι άρχισαν να πετάνε αβγά και να φωνάζουν από τα μεγάφωνα: «Ντροπή στην κυβέρνηση που απαντάει με τον χρυσαυγίτη Νότη Σφακιανάκη».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 00:31