search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:37
MENU CLOSE

Βενιζέλος: Άθλιο το σενάριο ανταλλαγής των 2 Ελλήνων με τους 8 Τούρκους στρατιωτικούς

28.03.2018 19:35
Βενιζέλος: Άθλιο το σενάριο ανταλλαγής των 2 Ελλήνων με τους 8 Τούρκους στρατιωτικούς - Media

 

Άθλιο σενάριο χαρακτήρισε ο Ευάγγελος Βενιζέλος τα περί ανταλλαγής των 2 Ελλήνων στρατιωτικών με τους 8 Τούρκους αξιωματικούς στα οποία αναφέρθηκε ο Κώστας Κατσίκης.

«Σε τέτοια πρόσωπα που εκφράζουν αυτές τις αντιλήψεις και επιδεικνύουν τέτοια ανευθυνότητα στηρίζεται η κυβέρνηση», σχολίασε ο κ. Βενιζέλος, αναφορικά με τις δηλώσεις του βουλευτή των ΑΝΕΛ. «Αυτό είναι το βαθύτερο πρόβλημα», καταλήγει σε ανάρτησή του στα social media.

Συγκεκριμένα στην ανάρτηση του επεσήμανε:

«Ένας βουλευτής της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ προκάλεσε σήμερα στην Ελλάδα αλλά και στην Τουρκία συζήτηση γύρω από το άθλιο σενάριο της «ανταλλαγής» των δυο Ελλήνων με τους οκτώ Τούρκους στρατιωτικούς. Παρά τις σταδιακές «διορθωτικές» δηλώσεις, το γεγονός συντελέσθηκε. Σε πρόσωπα που εκφράζουν αυτές τις αντιλήψεις και επιδεικνύουν τέτοια ανευθυνότητα στηρίζεται η κυβέρνηση. Αυτό είναι το βαθύτερο πρόβλημα».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:37