search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:30
MENU CLOSE

Ξέφυγε ο Καλλιάνος με το «Ξαπλωμένο Γυμνό» του Τσακαλώτου (Photo)

29.03.2018 12:08
Ξέφυγε ο Καλλιάνος με το «Ξαπλωμένο Γυμνό» του Τσακαλώτου (Photo) - Media

 

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος γενικά εντυπωσιάζει. Με τον λόγο του, τις ατάκες του, το χιούμορ του. Χθες εντυπωσίασε για ακόμα μία φορά. Βέβαια χωρίς ο ίδιος να το επιζητήσει. 

Στην εκδήλωση που διοργάνωσε η Νομαρχική Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Πειραιά με θέμα  «Το σχέδιο της Αριστεράς μετά τα μνημόνια» ο κ. Τσακαλώτος μίλησε με φόντο τον διάσημο πίνακα του Μοντιλιάνι με τίτλο «Ξαπλωμένο Γυμνό». Στον πίνακα απεικονίζεται μια γυμνή γυναίκα ξαπλωμένη στο κρεβάτι.

Την φωτογραφία αυτή σχολίασε ο Γιάννης Καλλιάνος, γνωστός μετεωρολόγος και στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας. Απηυδισμένος ο μετεωρολόγος που φαίνεται να έπεσε από τα σύννεφα σχολίασε πως δεν μπορεί ένας υπουργός Οικονομικών να μιλάει με ένα τέτοιο φόντο, την ίδια ώρα μάλιστα που διαλύει την χώρα.

Έγραψε ο Γιάννης Καλλιάνος: Πραγματικά, δεν εξηγείται αλλιώς. Μάλλον το κάνουν επίτηδες για να μας προκαλούν. Δεν γίνεται ο Υπουργός Οικονομικών της χώρας να μην είδε σήμερα οτι μιλάει με φόντο αυτόν τον πίνακα. Δεν γίνεται να μην το είδε. Μας τρολαρουν συνεχώς την ώρα που διαλύουν τη χώρα.  

ΥΓ : Ο πίνακας αυτός μπορεί να είναι του Μοντιλιάνι και να έχει τη σημασία του ως έργο τέχνης αλλά εμένα προσωπικά δεν με ικανοποιεί ως φόντο σε δηλώσεις για την οικονομία της χώρας. Δεν ταιριάζει, πως να το κάνουμε.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:28