09/04/2020 21:18:19

Ξέφυγε ο Καλλιάνος με το «Ξαπλωμένο Γυμνό» του Τσακαλώτου (Photo)

Ξέφυγε ο Καλλιάνος με το «Ξαπλωμένο Γυμνό» του Τσακαλώτου (Photo) - Media

 

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος γενικά εντυπωσιάζει. Με τον λόγο του, τις ατάκες του, το χιούμορ του. Χθες εντυπωσίασε για ακόμα μία φορά. Βέβαια χωρίς ο ίδιος να το επιζητήσει. 

Στην εκδήλωση που διοργάνωσε η Νομαρχική Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Πειραιά με θέμα  «Το σχέδιο της Αριστεράς μετά τα μνημόνια» ο κ. Τσακαλώτος μίλησε με φόντο τον διάσημο πίνακα του Μοντιλιάνι με τίτλο «Ξαπλωμένο Γυμνό». Στον πίνακα απεικονίζεται μια γυμνή γυναίκα ξαπλωμένη στο κρεβάτι.

Την φωτογραφία αυτή σχολίασε ο Γιάννης Καλλιάνος, γνωστός μετεωρολόγος και στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας. Απηυδισμένος ο μετεωρολόγος που φαίνεται να έπεσε από τα σύννεφα σχολίασε πως δεν μπορεί ένας υπουργός Οικονομικών να μιλάει με ένα τέτοιο φόντο, την ίδια ώρα μάλιστα που διαλύει την χώρα.

Έγραψε ο Γιάννης Καλλιάνος: Πραγματικά, δεν εξηγείται αλλιώς. Μάλλον το κάνουν επίτηδες για να μας προκαλούν. Δεν γίνεται ο Υπουργός Οικονομικών της χώρας να μην είδε σήμερα οτι μιλάει με φόντο αυτόν τον πίνακα. Δεν γίνεται να μην το είδε. Μας τρολαρουν συνεχώς την ώρα που διαλύουν τη χώρα.  

ΥΓ : Ο πίνακας αυτός μπορεί να είναι του Μοντιλιάνι και να έχει τη σημασία του ως έργο τέχνης αλλά εμένα προσωπικά δεν με ικανοποιεί ως φόντο σε δηλώσεις για την οικονομία της χώρας. Δεν ταιριάζει, πως να το κάνουμε.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.