search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:04
MENU CLOSE

Νέο παραλήρημα Σώρρα: Θα εκτελούσα τον Κοτζιά – Οι κεντρικές τράπεζες των Βαλκανίων μου ανήκουν (Video)

29.03.2018 15:22
Νέο παραλήρημα Σώρρα: Θα εκτελούσα τον Κοτζιά - Οι κεντρικές τράπεζες των Βαλκανίων μου ανήκουν (Video) - Media

 

Σε ένα άνευ προηγουμένου παραλήρημα επιδόθηκε ο φυγόδικος επικεφαλής της «Ελλήνων Συνέλευσης», Αρτέμης Σώρρας.

Με αφορμή τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά ο Σώρρας κατηγορεί τον υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Κοτζιά για… εσχάτη προδοσία, δηλώνοντας ξεκάθαρα ότι σε μια κυβέρνηση με επικεφαλής τον ίδιο, θα εκτελούταν.

Στο βίντεο επαναλαμβάνει τακτικά ότι «στην Ελλάδα η ποινή για εσχάτη προδοσία είναι θάνατος», απειλώντας ξανά και ξανά τον Νίκο Κοτζιά αλλά και καλώντας τους πολιτικούς, τους δικαστικούς και άλλους αξιωματούχους «να αρχίσουν να φοβούνται».

Εκτός από τις απειλές, ο Αρτέμης Σώρρας δηλώνει ευθαρσώς ότι οι κεντρικές τράπεζες διαφόρων γειτονικών μας βαλκανικών κρατών ανήκουν στον ίδιο, ενώ η τουρκική κεντρική τράπεζα ανήκει… στους Έλληνες.

Σε βάρος του Αρτέμη Σώρρα, που στην αρχή εμφανίστηκε ως γραφικός ακροδεξιός συνωμοσιολόγος αλλά κατέληξε να ηγείται ενός κινήματος με εκατοντάδες μέλη σε όλη την Ελλάδα να ορκίζονται στη… «συμπαντική συνειδητότητα», έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για:

-Απόπειρα απάτης και απάτη τετελεσμένη κατά του Δημοσίου, τραπεζών και ασφαλιστικών ταμείων με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 1608/50 περί καταχραστών του ελληνικού Δημοσίου.

– Συγκρότηση, διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, διασπορά ψευδών ειδήσεων, πρόκληση για διέγερση σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος, νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα.

– Ψευδή καταμήνυση και ψευδορκία μάρτυρα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:02