search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 22:54
MENU CLOSE

Οργή Λουτσέσκου: «Αισθάνομαι ντροπή για τις αποφάσεις και θυμό για τους ανθρώπους της Αθήνας»

29.03.2018 16:42
Επίσημα τέλος ο Λουτσέσκου: Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ - Media

 

Δριμύ κατηγορώ προς τις δικαστικές αποφάσεις εις βάρος του ΠΑΟΚ στα παιχνίδια με Ολυμπιακό και ΑΕΚ εξαπέλυσε ο Ράζβαν Λουτσέσκου.

Το μένος του για τις δικαστικές αποφάσεις των δύο υποθέσεων στα παιχνίδια ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ-ΑΕΚ εξέφρασε ο Ράζβαν Λουτσέσκου.

Ο Ρουμάνος τεχνικός του «δικεφάλου του Βορρά» μιλώντας στην κάμερα της NOVA χαρακτήρισε τσίρκο τους παίκτες της Ένωσης, ενώ πρόσθεσε πως διακατέχεται από θυμό και σύγχυση για τους ανθρώπους της Αθήνας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είναι μεγάλη ντροπή οι αποφάσεις που έχουν να κάνουν με την ομάδα μας και για αυτό που έκαναν δύο από τα μεγαλύτερα κλαμπ στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Αν θέλουν να νομίζουμε πως αυτό είναι το ποδόσφαιρο, είναι λάθος τελείως.

Θέλαμε να παίξουμε στο γήπεδο ένα παιχνίδι που διακόπηκε από ένα ρολό χαρτί και ένα τσίρκο του Ολυμπιακού, μετά από δύο εβδομάδες παίξαμε ένα παιχνίδι που κρίθηκε από ένα γκολ και ένα τσίρκο των παικτών της ΑΕΚ που έχουν ένα διαφορετικό κανονισμό για το οφσάιντ σε σχέση με τη FIFA.

Θα έπρεπε όλοι αυτοί οι άνθρωποι να ντρέπονται κάτι που δεν συμβαίνει πάντως. Τέσσερα πέντε λεπτά οι παίκτες τη ΑΕΚ διαμαρτύρονταν προς τους διαιτητές για να δικαιολογηθούν. Αυτή είναι η ζωή και είμαστε εδώ για να συνεχίσουμε.

Ξέρω πως έχουμε 55 βαθμούς στο γήπεδο. Με διακατέχει θυμός, σύγχυση και ντροπή για τους ανθρώπους της Αθήνας».

Για τη συνέχεια: «Δεν είναι πολύ δύσκολο, είμαστε επαγγελματίες, πιέζουμε τους εαυτούς μας όλη τη σεζόν, απολαμβάνουμε τις προπονήσεις, προσπαθούμε να τα δίνουμε όλα στα παιχνίδια. Άλλες φορές τα καταφέρνουμε άλλες όχι, θέλουμε να έχουμε τις ίδιες ευκαιρίες αλλά αυτό είναι αδύνατο όταν αντιμετωπίζουμε την Αθήνα. Είναι πρώτη φορά στην ιστορία του ποδοσφαίρου που συμβαίνει κάτι τέτοιο, ίσως τελευταία φορά να έγινε στο Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Είμαστε όμως δυνατοί και πρέπει να ξέρουμε πως πρέπει να συγκεντρωθούμε και να δώσουμε ότι καλύτερο έχουμε.

Δεν θα καταστραφούμε, δεν είμαστε διαλυμένοι, θα συνεχίσουμε, να προπονούμαστε και να παίζουμε, κάνοντας το καλύτερο και για αυτή αλλά και για την επόμενη χρονιά».

Για το αν θα παρακολουθήσει τις εξελίξεις στο κομμάτι των τιμωριών από εδώ και πέρα: «Δεν θέλω να γνωρίζω, δεν με ενδιαφέρει, έχουμε μόνο στόχο το επόμενο παιχνίδι, κόντρα στον Ατρόμητο. Ελπίζω να είναι η τελευταία φορά που μιλώ για αυτά τα πράγματα. Δεν είναι ποδόσφαιρο αυτό, είναι ντροπή».

Για τον Ατρόμητο: «Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα με πολύ καλή νοοτροπία και οργάνωση. Συγχαρητήρια στον κύριο Κάναντι, η ομάδα δείχνει πολύ καλή νοοτροπία και ξεκάθαρη φιλοσοφία. Περιμένω ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, οι δύο ομάδες έχουν διαφορετικό στυλ παιχνιδιού αλλά πολύ καλή νοοτροπία».

Για τους δανεικούς του ΠΑΟΚ στον Ατρόμητο: «Είναι πολύ νωρίς, έχουμε ακόμα πέντε παιχνίδια στο πρωτάθλημα και δύο στο Κύπελλο, εστιάζουμε εκεί».

Για πιθανή επέκταση της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ: «Δεν έχω νέα για αυτό, έχω ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο, η ευχή μου είναι να συνεχίσω. Υπάρχει συζήτησε με το κλαμπ για επέκταση της συνεργασίας. Δεν χρειάζεται να μιλάω για αυτό τώρα, είμαι χαρούμενος εδώ, έχουμε μια σπουδαία ομάδα και δυνατούς φιλάθλους πίσω μας».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 22:43