search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:44
MENU CLOSE

Γιώργος Λιάγκας: Συγκλόνισε η εξομολόγηση για τον θάνατο του πατέρα του (Video)

30.03.2018 05:41
Γιώργος Λιάγκας: Συγκλόνισε η εξομολόγηση για τον θάνατο του πατέρα του (Video)  - Media

 

Απίθανα πράγματα σε ένα πολύχρωμο ταξίδι στο Μεξικό έκανε ο Γιώργος Λιάγκας μαζί με τον Νίκο Κοκλώνη στο χθεσινό Celebrity Travel. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της κουβέντας τους, υπήρξε μία… δύσκολη στιγμή που ο γνωστός δημοσιογράφος «λύγισε». Στην ερώτηση «Αν έπρεπε να πεις σε έναν άνθρωπο ευχαριστώ, ποιος θα ήταν αυτός;», τα λόγια που είπε ο Γιώργος Λιάγκας συγκλονίζουν:

«Ο πατέρας μου. Με δίδαξε πάρα πολλά πράγματα, με δίδαξε να μη λέω ψέμματα και όταν χρειάστηκε ήταν και μάνα και πατέρας. Ο πατέρας μου πάλευε με τον καρκίνο 10 χρόνια, αλλά τελικά δεν πέθανε από καρκίνο, πέθανε από καρδιά. Άντε να το πω κι αυτό τώρα, για να αγαλιάσει και η καρδιά μου κι άλλο. Εκείνο το βράδυ πέθαινε και τον επανέφεραν 5-6 φορές. Πάθαινε ανακοπή και τον επανέφεραν. Έβλεπα ένα σώμα άψυχο να πάλλεται με το ηλεκτρικό ρεύμα, αισθανόμουν πολύ άσχημα και έβλεπα ότι δίνει μια μάχη να κρατηθεί στη ζωή, γιατί είχε ίσως το άγχος αν είμαι εγώ καλά. Έσκυψα και του είπα στο αφτί -μετά από 5-6 φορές που είχε δώσει τη μάχη να κρατηθεί στη ζωή- ότι «Μπαμπά φύγε, είμαι καλά τώρα…».

Πηγή: zappit.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:38