search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 15:21
MENU CLOSE

Sarah Jessica Parker : Στηρίζει την τηλεοπτική «Μιράντα» στην πολιτική της καριέρα!

30.03.2018 06:18
Sarah Jessica Parker : Στηρίζει την τηλεοπτική «Μιράντα» στην πολιτική της καριέρα!  - Media

 

 

 

Με τα πιο θερμά λόγια μίλησε η Sarah Jessica Parker για την καλή της φίλη και πρώην συμπρωταγωνίστριά της στη δημοφιλή σειρά “Sex And The City”, Cynthia Nixon, για την υποψηφιότητά της στη θέση του Κυβερνήτη της Νέας Υόρκης.

Η χολιγουντιανή σταρ θέλησε να εκφράσει τη στήριξή της και μέσω instagram δημοσιεύοντας μια ανάρτηση στην οποία την αποκαλεί, μεταξύ άλλων, , μητέρα, μαχήτρια, ακτιβίστρια, καλή φίλη και αδελφή εντός και εκτός οθόνης, αναφέροντας πως η δική της ψήφος είναι δεδομένη.

Αξίζει να αναφερθεί ότι και οι υπόλοιπες πρωταγωνίστριες της δημοφιλούς σειράς η ηθοποιός Kristin Davis που ερμήνευε την Σάρλοτ αλλά και η Kim Cattrall, η γνωστή σε όλους μας «Σαμάνθα» έχουν ήδη εκφράσει δημοσίως τη θεμρή υποστήριξή τους σε αυτό το βήμα της καλής τους φίλης, Cynthia Nixon.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 15:20