search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:44
MENU CLOSE

Η απόλυτη ανατροπή στο MasterChef: Εκτός παιχνιδιού το μεγαλύτερο φαβορί! (Photo)

30.03.2018 08:04
Η απόλυτη ανατροπή στο MasterChef: Εκτός παιχνιδιού το μεγαλύτερο φαβορί! (Photo) - Media

 

Το ενδιαφέρον, φέτος, για το MasterChef είναι μεγάλο και αυτό φαίνεται τόσο στα νούμερα της τηλεθέασης, όσο και από την κίνηση στο Διαδίκτυο, που είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα σε τέτοιες περιπτώσεις.

Στο Twitter, λοιπόν, τα… spoilers όσον αφορά στο MasterChef συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό και διαρρέονται τα πάντα σχετικά με την εξέλιξη του ριάλιτι όσον αφορά στο ποιος αποχωρεί.

Στα επεισόδια που προβάλλονται αυτή τη στιγμή, στον διαγωνισμό μαγειρικής παραμένουν οκτώ παίκτες και από αυτούς έχουν απαθανατιστεί εκτός σπιτιού η Μάγκυ Ταμπακάκη, ο Τζώρτζης Παπανικολάου, ο Αργύρης Αγλαμίσης, ο Σάββας Ληχανίδης και ο Δημήτρης Τσίκιλης.

Έμεναν τρεις που ακόμη δεν είχε δει κανείς στον… έξω κόσμο, ο Τιμολέων Διαμαντής, Χρήστος Γλωσσίδης και ο Γιώργος Φασιλής. Πλέον όπως όλα δείχνουν, το κοινό εντόπισε να… κυκλοφορεί ελεύθερος και ο Τιμολέων.

Παραπλανητικό ή όχι, θα δούμε τι θα συμβεί στα επόμενα επεισόδια!

Κανένας δεν μπορεί να είναι σίγουρος αν οι δύο προαναφερθέντες παίκτες που δεν έχουν φωτογραφηθεί εκτός σπιτιού πάνε στον τελικό του MasterChef.

Πηγή: thecaller.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:44