search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 08:42
MENU CLOSE

Γιώργος Λιάγκας: Υπάρχει περίπτωση επανασύνδεσης με τη Φαίη Σκορδά; (Video)

30.03.2018 08:43
Γιώργος Λιάγκας: Υπάρχει περίπτωση επανασύνδεσης με τη Φαίη Σκορδά; (Video) - Media

 

Μια ιδιαίτερα αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Γιώργος Λιάγκας στον Νίκο Κοκλώνη, μιλώντας στην εκπομπή Celebrity Travel. Ο γνωστός παρουσιαστής αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στον χωρισμό του με τη Φαίη Σκορδά, στην αντίδρασή του σε περίπτωση που εκείνη βρει νέο σύντροφο, ενώ για πρώτη φορά απαντά στην ερώτηση αν θα τα ξαναέβρισκε ποτέ μαζί της.

«Δεν ξέρω πώς θα αισθανθώ αν δω την Φαίη με νέο σύντροφο. Να μη σου πω ψέματα ότι δεν θα με πειράξει. Μπορεί και να με πειράξει, δεν ξέρω. Την αγαπάω πάρα πολύ. Την εκτιμώ πολύ ως μητέρα. Η σχέση που έχω τώρα με την Φαίη είναι ότι είναι η μάνα των παιδιών μου. Είναι μια πολύ καλή μάνα. Την εκτιμώ πάρα πολύ σαν μάνα, σαν γυναίκα, σαν επαγγελματία. Έχω πάρα πολύ καλές σχέσεις μαζί της. Μιλάμε και για τα επαγγελματικά μας θέματα. Στηρίζει ο ένας τον άλλον. Θέλω να είναι ευτυχισμένη. Για έναν άνθρωπο που αγαπάς, που σου έχει χαρίσει δύο υπέροχα παιδιά, θέλεις το καλό του. Χωρίσαμε πάρα πολύ φιλικά και όμορφα, χωρίς τσακωμούς, εντάσεις, γκομενιλίκια, παράλληλες σχέσεις και τέτοια».

Και αποκάλυψε: «Το διαζύγιο δεν έχει βγει, αλλά θα βγει κάποια στιγμή αργότερα. Επειδή ξέρω ότι η Φαίη είναι πολύ καλή μάνα και προτεραιότητά της είναι τα παιδιά, ξέρω ότι θα τον τσεκάρει από δέκα μεριές για να τον γνωρίσει στα παιδιά της.»!

Αναφερόμενος στον λόγο που χώρισαν, ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Προς το τέλος υπήρξε ένα μεγάλο διάστημα που δεν υπήρχε το πάθος που υπήρχε στην αρχή και βγήκαν κάποια άλλα μικροπροβλήματα που δημιουργούσαν εντάσεις».

Ερωτηθείς αν υπάρχει περιθώριο επανασύνδεσης τόνισε: «Έχω πράσινο φως, θα μπω στο σπίτι, θα πάρω τα παιδιά, θα τα πάρω από το σχολείο. Απλώς ο μπαμπάς κοιμάται σε άλλο σπίτι, που είναι πολύ κοντά σ’ αυτό της μαμάς. Μας βλέπουν και πολύ μαζί τα παιδιά. Συναντιόμαστε με την Φαίη. Οπότε βλέπουν ότι οι γονείς τους δεν είναι σφαγμένοι»! Γιατί να διακινδυνεύσουμε να χαλάσει αυτή η σχέση;»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 08:40