search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:44
MENU CLOSE

Λαμία: Παραδόθηκε ο οδηγός του «μπόμπου» που έκανε άνω κάτω την πόλη και προκαλούσε τους αστυνομικούς (Video)

30.03.2018 09:33
Εγκληματίες βασάνισαν με κροτίδες σκύλο στην Καλαμάτα – Αμοιβή για τον εντοπισμό τους - Media

 

Στο αστυνομικό μέγαρο Λαμίας εμφανίστηκε ο 19χρονος οδηγός του «μπόμπου», τον οποίο χθες καταδίωκαν χωρίς αποτέλεσμα αστυνομικοί, με αποτέλεσμα να προκληθεί αναστάτωση και το θέμα να γίνει viral με χιουμοριστικό ύφος στο ίντερνετ.

Σύμφωνα με το lamiareport, ο νεαρός θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Σημειωτέον ότι το μηχανάκι δεν έφερε πινακίδες, ενώ ο νεαρός παρά το γεγονός ότι δεν είχε σταματήσει στο αρχικό σήμα, ξαναπέρασε μπροστά από τους αστυνομικούς προκαλώντας τους να τον κυνηγήσουν.

Ο νεαρός με το μηχανάκι οδηγούσε ανάποδα σε μονόδρομους, περνούσε “αέρας” από STOP και φανάρια. Ο ίδιος από καθαρή τύχη δεν έπαθε σοβαρό ατύχημα, ενώ κινδύνεψαν και πεζοί, που παραλίγο να παρασυρθούν από το μηχανάκι ,που έτρεχε μέσα ακόμα και σε πεζόδρομους.

Η καταδίωξη έφτασε μέχρι το Παγκράτι, όπου ο νεαρός οδηγούσε μέσα στις γραμμές του τραίνου, για να καταφέρει να ξεφύγει τελικά από τους αστυνομικούς.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:41