search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:13
MENU CLOSE

Survivor: Ο Σώζων Χάρος αποδείχτηκε… κουτσομπόλα! (Videos)

30.03.2018 10:34
Survivor: Ο Σώζων Χάρος αποδείχτηκε… κουτσομπόλα! (Videos) - Media

 

Φανερά εκνευρισμένος και ιδιαίτερα επικριτικός απέναντι στις γυναίκες παίκτριες που ήταν υποψήφιες μαζί του στη διαδικασία αποχώρησης εμφανίστηκε ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος της ομάδας των Διασήμων του Survivor. Ο παίκτης που εμφανίστηκε στα πρώτα επεισόδια ως λάτρης του γυναικείου φύλου δεν δίστασε να προχωρήσει σε υποθέσεις ιδιαίτερα υποτιμητικές για τις συμπαίκτριές του.

Όπως επεχείρησε να εξηγήσει στον παρουσιαστή Σάκη Τανιμανίδη, πιστεύει πως μια γυναίκα μπορεί να προκαλέσει το συναίσθημα στον τηλεθεατή και έτσι να κερδίσει την παραμονή της στο παιχνίδι. Ο παίκτης βάσισε το αβάσιμο επιχείρημά του στη λογική πως πάντα όπως είπε σε θέσεις πωλήσεων τοποθετούνταν γυναίκες που μπορούσαν να προκαλέσουν όπως είπε το συναίσθημα.

Όλο αυτό, εξαιτίας της αντιπαράθεσης που είχε με την έτερη νέα παίκτρια Εύη και προτεινόμενη προς αποχώρηση, που στο συμβούλιο του νησιού είχε αναφερθεί σε παλιότερο περιστατικό που την ενόχλησε με εκείνον. “Είναι ένα κορίτσι που προκάλεσε το συναίσθημα και περιμένει να πάρει ανταμοιβή από αυτό” σχολίασε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: “Μην προσπαθείς να κάνεις ριάλιτι για κάτι το οποίο δεν χρειάζεται, ακόμα δεν πατήσαμε στο νησί”.

“Δεν ήρθα στο Survivor για να κάνω τέτοιου είδους συζητήσεις. Με ενόχλησε κάτι και το είπα. Όταν κάτι με ενοχλεί γενικά στη ζωή μου, το λέω, μέχρι εκεί. Σήμερα έχουμε έναν σοβαρό αγώνα και δεν θέλω καθόλου να το χαλάσουν για τέτοιου είδους συζητήσεις. Το συζήτησα και άλλη στιγμή και δεν θέλω να κάνω ξανά καμία κουβέντα τέτοιου είδους στο παιχνίδι” σχολίασε η παίκτρια όταν ρωτήθηκε πριν ξεκινήσει το παιχνίδι. “Εγώ ένιωσα ότι κάτι με πείραξε, το είπα, μέχρι εκεί. Δεν το έκανα για να προκαλέσω αυτό που λέει ο Σώζων. Σεβάσου το ότι έχουμε συμπαίκτες και θα είναι καλό να σταματήσεις” πρόσθεσε ενώ σε κάποια στιγμή ζήτησε από τον Σώζοντα να σταματήσει να λέει ψέμματα.

Και μπορεί η ένταση να ήταν έκδηλη στην αρχή, στο συμβούλιο όμως αποχώρησης, ο παίκτης φάνηκε να αλλάζει τακτική και προχώρησε σε “επίθεση φιλίας” κατά της Εύης λίγο πριν ανακοινωθεί πως τελικά αποχωρεί η τρίτη υποψήφια (Σκαρώνη). Ως και “Εύη σ’ αγαπώ” αναφώνησε ο Σώζων στην συμπαίκτριά του που το πρωί κατηγορούσε για διπροσωπία και δημιουργία “reality” (μέσα στο hardcore reality!!??).

Πηγή: news247

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:11