search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 04:56
MENU CLOSE

Τόσκας για την υπόθεση του 88χρονου: Δεν είμαστε Φαρ Ουέστ – Πρέπει να εφαρμόζονται οι νόμοι

30.03.2018 11:43
Τόσκας για την υπόθεση του 88χρονου: Δεν είμαστε Φαρ Ουέστ - Πρέπει να εφαρμόζονται οι νόμοι - Media

 

«Δεν είμαστε Φαρ Ουέστ, δεν μπορεί ο κάθε πολίτης να κατέχει και να κάνει χρήση όπλου απλά γιατί βρέθηκε σε δύσκολη θέση. Πρέπει να εφαρμόζονται οι νόμοι» δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, αναφορικά με την υπόθεση του 88χρονου, μιλώντας στον realfm.

«Μακάρι να μπορούσαμε να εξαλείψουμε τις εγκληματικές πράξεις, αλλά δεν μπορούμε να φτάσουμε στο άλλο άκρο, δεν πρέπει να δούμε σκηνές που ακόμη και στην αμερικανική κοινωνία καταδικάζονται» συμπλήρωσε.

Υπενθυμίζεται ότι ο εν λόγω 88χρονος είχε πυροβολήσει κατά δύο ληστών που μπήκαν στο σπίτι του, τραυματίζοντας τον ένα.

Ο ίδιος είναι αντιμέτωπος με τις κατηγορίες της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης, παράνομης οπλοκατοχής, παράνομης οπλοχρησίας και ψευδορκίας.

Υποστήριξε ενώπιον του ανακριτή ότι πυροβόλησε σε βάρος των δύο φοβούμενος για τη ζωή του και όχι με πρόθεση να τους σκοτώσει.
Ερωτηθείς για τη βία στα γήπεδα και το ποδόσφαιρο τόνισε: «Δεν μπορεί οι ιδιοκτήτες των ομάδων, οι οποίοι έχουν κέρδος από την δραστηριότητα αυτή, να χαϊδεύουν ορισμένες ομάδες ανθρώπων που υπηρετούν τα συμφέροντα της ομάδας, δεν μπορεί να κρύβουν από πριν διάφορα πράγματα στο γήπεδο, δεν μπορεί να κάνουν πράξεις παράνομες. Δεν μπορούν να αφήνουν περιθώρια στη βία».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10