search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 08:02
MENU CLOSE

Συνάντηση με νόημα: Τον Άδωνι είδε ο Καραμανλής

30.03.2018 14:11
Συνάντηση με νόημα: Τον Άδωνι είδε ο Καραμανλής - Media

 

Ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής είχε συνάντηση με τον αντιπρόεδρο της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε μετά από αίτημα του αντιπροέδρου της ΝΔ τηλεφωνικά και κράτησε περίπου 45 λεπτά.

Πληροφορίες από πηγές προσκείμενες στον κ. Γεωργιάδη αναφέρουν ότι η συνάντηση έγινε σε «εξαιρετικό» κλίμα, ενώ από το γραφείο του κ. Καραμανλή απλώς επιβεβαιώνεται η συνάντηση.

Ως προς το περιεχόμενό της, οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι συζητήθηκαν οι τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και υπήρξε μάλιστα και ταύτιση απόψεων.

Ωστόσο, ο ίδιος ο κ. Γεωργιάδης μιλώντας στο ρ/σ Παραπολιτικά, είχε αναφέρει ότι «ο κ. Καραμανλής είναι στη γραμμή που είναι η ΝΔ. ΝΔ είναι ο άνθρωπος, όλα αυτά που ακούτε περί σχέσεων Καραμανλή με τον Τσίπρα είναι τρίχες», προσθέτοντας ότι «όλη αυτή η προσπάθεια να χρεώνουν στον κ. Καραμανλή διάφορα πράγματα από ένα σημείο και έπειτα είναι πάρα πολύ ενοχλητική».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 08:00