search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:16
MENU CLOSE

Master chef: Mυστήριο με παίκτρια του ριάλιτι μαγειρικής (Photos)

30.03.2018 16:25
Βαρύ πένθος για παίκτη του Master Chef (Video) - Media
 
Μυστήριο πλανάται γύρω από το επαγγελματικό παρελθόν μιας από τις παίκτριες του γνωστού ριάλιτι μαγειρικής MasterChef, το οποίο απολαμβάνει σημαντικού ενδιαφέροντος από το κοινό
Ο λόγος για τη μοναδική γυναίκα παίκτρια που έχει παραμείνει στο ριάλιτι μαγειρικής, τη Μάγκυ Ταμπακάκη, η οποία μάλιστα κατάφερε να βάλει τα… γυαλιά στους άντρες ανταγωνιστές της κερδίζοντας το silver Award των 10.000 ευρώ.
Oι χρήστες στο twitter έκαναν έρευνα και έφεραν στο φως δύο φωτογραφίες που… μαρτυρούν ότι η Μάγκυ μπορεί κάτι να κρύβει! Στη μία φαίνεται η παίκτρια του «ΜasterChef» να κρατά ένα πτυχίο με το όνομα της από τη σχολή μαγειρικής του Τορίνο «Scuola Di Cucina», ενώ στην άλλη εμφανίζονται παίκτες ενός παλιότερου «ΜasterChef» της Ιταλίας, ανάμεσα στους οποίους και μια γυναίκα που μοιάζει αρκετά με την Ελληνίδα.
Κι ενώ στην ομαδική φωτογραφία το… τοπίο είναι θολό, στη φωτογραφία από τη σχολή μαγειρικής φαίνεται ξεκάθαρα ότι πρόκειται για τη Μάγκυ του ελληνικού ΜasterChef και όπως γνωρίζουμε μένει στην Ιταλία, καθώς από εκεί κατάγεται ο άντρας της.
 
Πηγή: gossip-tv.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:16