search
ΤΕΤΑΡΤΗ 17.04.2024 01:52
MENU CLOSE

Το διαζύγιο Λάτσιου – ΑΝΤ1 προκαλεί αναταραχές στο Star: Αποχωρεί και η Ζήνα Κουτσελίνη;

31.03.2018 07:58
Τα «γαλλικά» του εκπροσώπου της Πυροσβεστικής στον αέρα του Star (Video) - Media

 

Το κλίμα στους διαδρόμους του ΑΝΤ1 μετά την αποχώρηση του Γιάννη Λάτσιου είναι εξαιρετικά βαρύ, πράγμα που κανείς δεν έχει τη διάθεση να προσπαθήσει να κρύψει.

Πρόκειται, άλλωστε, για μία αποχώρηση μεγατόνων που αναμένεται να αλλάξει τα δεδομένα του σταθμού και να φέρει ανακατατάξεις που σίγουρα θα… ξεβολέψουν ορισμένους.

Ωστόσο, ο ΑΝΤ1 αυτή τη στιγμή δεν είναι το μοναδικό κανάλι που βιώνει έντονη ανησυχία μετά τη λήξη της συνεργασίας του με τον ισχυρό άντρα των media.

Στο Star επικρατεί ένα ανάλογο κλίμα. Ο λόγος; Το ενδιαφέρον του ΑΝΤ1 για την απόκτηση της Ζήνας Κουτσελίνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Dailymedia, οι εργαζόμενοι έχουν ήδη αρχίσει να συζητούν πως η κρούση του ΑΝΤ1 στη Ζήνα δεν είναι μια απλή φήμη. Την ώρα, μάλιστα, που το Star επιθυμεί διακαώς να συνεχιστεί η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» που εξακολουθεί να «χτυπά» υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Το συμβόλαιο της Κουτσελίνη λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι με την ίδια να καλείται να πάρει δύσκολες αποφάσεις.

Το Star είναι 100% βέβαιο πως θέλει να προχωρήσει με ανανέωση του μεταξύ τους συμβολαίου, κάτι που απαιτεί και τη δική της συναίνεση. Μια συναίνεση που για την οποία οι ιθύνοντες δεν ξέρουν κατά πόσο η Ζήνα είναι πρόθυμη, καθώς πλέον έχει πέσει στο τραπέζι και η επιλογή του ΑΝΤ1.

Το κανάλι του Αμαρουσίου επιθυμεί να εντάξει το δυνατό χαρτί του Star στο δυναμικό του, ωστόσο η θέση για την οποία την έχει σκεφτεί δεν είναι μπροστά στις κάμερες. Γεγονός που ίσως αποτελέσει και την αιτία να μην αποδεχτεί εκείνη την πρότασή του.

Η ίδια,-αν και τόσα χρόνια μεγαλουργούσε στην αρχισυνταξία του ALPHA- είναι απόλυτα ευχαριστημένη με την πορεία της ως παρουσιάστρια και δεν δηλώνει πρόθυμη να αφήσει την επαφή της με τον φακό για να αποδεχτεί πρόταση που θα αφορά μόνο στα «πίσω απ’ τις κάμερες».

Ωστόσο, είναι πολύ νωρίς για οποιαδήποτε απόφαση, μιας και η σεζόν δεν έχει ολοκληρωθεί και κανείς δε ξέρει ποια θα είναι η επόμενη μέρα για τον ΑΝΤ1…

Πηγή: dailymedia.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 17.04.2024 01:39