search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 08:40
MENU CLOSE

Πάτρα: 59χρονος έπαθε ανακοπή σε ATM την ώρα που του επιτέθηκαν ληστές

31.03.2018 09:05
Capital controls: Αυξάνεται το όριο αναλήψεων – Όλες οι νέες αλλαγές που έρχονται νέες αλλαγές - Media

 

Θύμα ληστείας, με ακόμα χειρότερες συνέπειες -εκτός από την κλοπή- έπεσε ένας 59χρονος χθες το βράδυ. Το περιστατικό συνέβη σε ΑΤΜ υποκαταστήματος Τράπεζας που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Ελλ. Στρατιώτου και Σαρανταπόρου στην Πάτρα.

Οι άγνωστοι δράστες επιτέθηκαν και χτύπησαν 59χρονος τη στιγμή που έκανε ανάληψη από ΑΤΜ αρπάζοντάς του τα χρήματα. Ο 59χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου υπέστη ανακοπή καρδιάς και νοσηλεύεται, σύμφωνα με πληροφορίες, σε σοβαρή κατάσταση.

Aπό τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία σε βάρος αγνώστων δραστών, οι οποίοι ενεργώντας από κοινού, σήμερα τα ξημερώματα, στην Πάτρα, προσέγγισαν 59χρονο, που κινούταν πεζός και με την άσκηση σωματικής βίας τον ακινητοποίησαν και του αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 1.650 ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο και ένα δαχτυλίδι.

Πηγή: patrastimes.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 08:36