search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:35
MENU CLOSE

Δύσκολες ώρες για τον Ρέι Γουίλκινς – Σε κρίσιμη κατάσταση, μετά από έμφραγμα, στο νοσοκομείο

31.03.2018 13:13
Δύσκολες ώρες για τον Ρέι Γουίλκινς - Σε κρίσιμη κατάσταση, μετά από έμφραγμα, στο νοσοκομείο - Media

 

Ο παλαίμαχος αρχηγός της Εθνικής Αγγλίας, Ρέι Γουίλκινς, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο του Λονδίνου, μετά από έμφραγμα που υπέστη.

«Ο Ρέι Γουίλκινς νοσηλεύεται αυτή τη στιγμή στο νοσοκομείο St George και η κατάστασή του είναι κρίσιμη» ανακοίνωσε σήμερα (31/3) το νοσοκομείο μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο twitter και πρόσθεσε: «Η οικογένειά του έχει ζητήσει να γίνει σεβαστή η ιδιωτική ζωή της αυτή τη στιγμή και «τιτιβίζουμε» αυτή την ενημέρωση με τη συμφωνία τους».

Ο 61 ετών Γουίλκινς φόρεσε 84 φορές τη φανέλα της Εθνικής Αγγλίας το διάστημα 1976-1986. «Έγραψε» περισσότερες από 150 συμμετοχές σε κάθε μια από τις Τσέλσι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Κουίνς Παρκ Ρέιντζερς, ενώ είχε σύντομες θητείες στο εξωτερικό με Μίλαν και Παρί Σεν Ζερμέν.

Σε μια προπονητική καριέρα 20 ετών ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ΚΠΡ, της Φούλαμ και της εθνικής ομάδας της Ιορδανίας, ενώ διετέλεσε δύο φορές βοηθός προπονητή στην Τσέλσι.

Πηγή: ΑΠΕ – MΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15