search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 09:55
MENU CLOSE

Νέες προκλήσεις Ερντογάν από την Αγία Σοφία – Ο μουσουλμανικός χαιρετισμός

31.03.2018 14:20
«Ημίθεος» ο Ερντογάν στον προεκλογικό του ύμνο: «Ερντογάν, ο γιος του αληθινού άντρα» (Video) - Media

 

Νέες προκλητικές δηλώσεις του Ταγίπ Ερντογάν αυτή την φορά από την Αγία Σοφία, όπου βρέθηκε, με αφορμή εγκαίνια πολιτιστικής έκθεσης. 

Κατά την είσοδό του χαιρέτησε με τα τέσσερα δάχτυλα, τον χαιρετισμό δηλαδή των Αδελφών Μουσουλμάνων της Αιγύπτου που πλέον έχει υιοθετήσει.

Σε δηλώσεις του ανέφερε πως «δυστυχώς αυτοί που έχουν νοοτροπία πιο Βυζαντινή από το Βυζάντιο και πιο δυτική από τη Δύση, δεν γνωρίζουν την αξία της κληρονομιάς που μας άφησαν οι πρόγονοί μας». 

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, ο Ερντογάν τα έβαλε πάλι με την Ευρώπη κατηγορώντας τη ότι «κατέστρεψαν τον πολιτισμό μας, περισσότερο από τη Δύση, εκείνοι που έχουν τη δυτική νοοτροπία».

Επίσης κατηγόρησε όλους όσοι «μετέτρεψαν τα τζαμιά σε μουσεία», όπως είπε, προσθέτοντας «όπως αυτός ο χώρος. Μετέτρεψαν τα τζαμιά μας σε στάβλους».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 09:45