search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:27
MENU CLOSE

Ο Τσίπρας, ο Κουρουμπλής και η… δεύτερη τετραετία

31.03.2018 23:14
Ο Τσίπρας, ο Κουρουμπλής και η... δεύτερη τετραετία - Media

Σ΄ έναν διάλογο που είχε με τον Παναγιώτη Κουρουμπλή, πριν την ομιλία του στο Λαύριο, στο πλαίσιο της σύσκεψης με τους δημάρχους, την περιφερειάρχη, τους αντιπεριφερειάρχες αναφέρθηκε ο Αλέξης Τσίπρας κλείνοντας τις εργασίες του 12ου Περιφερειακού Συνεδρίου. Όπως ανέφερε, ο υπουργός Ναυτιλίας τον παρότρυνε τον πρωθυπουργό “να κάνουμε ένα έργο στην Ανατολική Αττική που θα αφήσει, μου είπε, το όνομα το δικό μου στην ιστορία”. “Δεν μ’ενδιαφέρει τόσο ν’αφήσω τόσο το όνομα το δικό μου στην ιστορία” συνέχισε ο Αλέξης Τσίπρας, “αλλά μ’ενδιαφέρει να το πω αυτό: μίλησε για την ανάγκη να φτιάξουμε στην Ανατολική Αττική ένα μεγάλο δημόσιο νοσοκομείο”. 

Και κατέληξε γελώντας: “Του απάντησα – κι επειδή αυτό μου το πε ο Παναγιώτης ο Κουρουμπλής βέβαια θα φαντάζεστε ότι μου είπε ‘πρέπει κι εσύ ν’αφήσεις όπως ο Ανδρέας παπανδρέου τ’ονομα του μ’ένα μεγάλο έργο στην περιοχή – του απάντησα έχουμε ακόμη και δεύτερη τετραετία για να υλοποιήσουμε αυτό το όραμα. Μην τα περιμένεις όλα σ’αυτη την τετραετία”.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:08