search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:42
MENU CLOSE

Δ. Καμμένος για ΣΥΡΙΖΑ: Χωρίς εμάς, δεν θα τους ήξερε ούτε η μάνα τους

01.04.2018 07:45
Δημήτρης Καμμένος: «Πάνο στο

 

«Στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας δεν υπάρχουν δύο γραμμές.Υπάρχει μία γραμμή και αυτή είναι του υπουργού Πάνου Καμμένου», ξεκαθάρισε ο Δημήτρης Καμμένος μιλώντας στο epsilontv. Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ και αντιπρόεδρος της Βουλής μάλιστα «συμβούλεψε» τον Φώτη Κουβέλη να είναι πιο προσεκτικός στις δηλώσεις του. 

Ο Δημήτρης Καμμένος αναφέρθηκε και στη δήλωση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιου Κούλογλου ότι «με το τέλος του μνημονίου τον Αύγουστο τελειώνει και η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ».  «Είναι ανώμαλη η άποψη του Στέλιου Κούλογλου. Δεν την σέβομαι. Χωρίς εμάς δεν θα τους ήξερε ούτε η μάνα τους» ανέφερε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Καμμένος κατηγόρησε την Τουρκία ότι ακολουθεί επιθετική πολιτική. «Σύσσωμη η πολιτική ηγεσία του τόπου να έχει την ίδια πολιτική γραμμή για τους δύο στρατιωτικούς», συμπλήρωσε, ενώ στο πεδίο της οικονομικής πολιτικής δήλωσε ότι η κυβέρνηση διαπραγματεύεται παράταση, προκειμένου να γίνει το 2020 η μείωση του αφορολόγητου και των συντάξεων.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:41