search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:47
MENU CLOSE

Ηλίας Ζάρμπαλης: Στο «σφυρί» και το τελευταίο περιουσιακό στοιχείο του κομμωτή των celebrities

01.04.2018 08:11
Ηλίας Ζάρμπαλης: Στο «σφυρί» και το τελευταίο περιουσιακό στοιχείο του κομμωτή των celebrities   - Media

 

Ο Ηλίας Ζάρμπαλης υπήρξε ο κομμωτής των celebrities «χτίζοντας» μια περιουσία που πλέον έχει «ναυαγήσει».

 Το 2012 οδηγήθηκε σε πτώχευση της αλυσίδας των κομμωτηρίων που είχε μετά από οφειλές στο Δημόσιο και στα ασφαλιστικά ταμεία. Η τράπεζα αυτή τη φορά βγάζει στο «σφυρί» το τελευταίο του περιουσιακό στοιχείο ένα οικόπεδο «φιλέτο» 2.198 τ.μ., στην Πάτμο, που προσπαθούσε να διασώσει με νύχια και με δόντια.

Ο Ηλίας Ζαρμπαλης που γεννήθηκε στο Περιστέρι τη δεκαετία του ’50, άρχισε την καριέρα του με ένα μικρό κομμωτήριο στην οδό Χάρητος στο Κολωνάκι, αλλά κατάφερε τις επόμενες δεκαετίες να δημιουργήσει τη δική του αλυσίδα κομμωτηρίων, με την τιμή για μια… παρέμβαση από το «μαγικό» ψαλίδι του να αγγίζει τα 150 ευρώ! Εξαιρετικός εργοδότης, ευγενής εκ φύσεως και γνήσιος μπον βιβέρ, έζησε το απόγειο, της δόξας του στα τέλη της δεκαετίας του ’90 έως το 2010, όταν η οικονομική κρίση του χτύπησε την πόρτα. Έκτος από τη λαμπερή καριέρα του, ο 60χρονος σήμερα κομμωτής έζησε μια πολυτάραχη ζωή, καθώς, εκτός από «γητευτής» των μαλλιών θεωρείται και γητευτής του.., γυναικείου φύλου! Από τον πρώτο του γάμο απέκτησε τον μεγάλο του γιο, ενώ το 1994 παντρεύτηκε το τότε μοντέλο Δήμητρα Κωστάκη, με την οποία απέκτησε δίδυμους γιους. Μετά τον χωρισμό τους, το 2004, στο πλευρό του καρδιοκατακτητή κομμωτή έχουν βρεθεί η Γκρέτα Τσέτη αλλά και η εστεμμένη των καλλιστείων «Playmate2007» Τζώρτζια Βαϊνά.

«Ήμουν μέτριος μαθητής. Ούτε πολύ καλοί ούτε κακός. Αλλά σπούδασα διακόσμηση, ελεύθερο σχέδιο και γραφικές τέχνες. Όταν τελείωσα, πήγα στον στρατό και με την κομμωτική ασχολήθηκα τυχαία. Όταν απολύθηκα από τον στρατό, είχα σκότιο να εξασκήσω το επάγγελμα μου. Τότε όμως γνώρισα μια κοπέλα που είχε σχέση με την κομμωτική και άρχισα να διορθώνω τα κεφάλια που κούρευε. Χωρίς να ξέρω να κουρεύω, άρχισα να λέω ότι αυτό είναι λάθος, εκεί πρέπει να το κάνουμε αλλιώς. Αυτό βέβαια οφείλεται και στο γεγονός ότι σπούδασα ελεύθερο σχέδιο και μπορούσα να εντοπίσω τις ατέλειες. Δεν το είχα φανταστεί ότι θα ασχοληθώ με αυτό, ούτε περνούσε ποτέ από το μυαλό μου. Ουσιαστικά, κομμωτής ξεκίνησα στα 26 μου χρόνια, πολύ μεγάλος για το επάγγελμα. Ωστόσο φανατίστηκα, τη ν αγάπησα πολύ την κομμωτική και δόθηκα σε αυτή γιατί ήθελα να κερδίσω τον χαμένο χρόνο. Όποιος ασχολείται με αυτό το επάγγελμα, ασχολείται από τα 17 του. θυμάμαι όταν είχα πάει σε μια σχολή στο Λονδίνο, είχαν πει οι καθηγητές: “Μα καλά; Τι τον φέρατε αυτόν εδώ; Είναι άσχετος και μεγάλος” και είχα κομπλάρει. Αλλά, τελικά, σ’ εκείνη την τάξη είχα βγει ο καλύτερος..:», είχε πει σε παλαιότερή του συνέντευξη.

Πηγή: fulllife

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:45