search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:11
MENU CLOSE

Τι συμβαίνει με Σπυροπούλου – ΣΚΑΪ – Για ποια εκπομπή έχουν συζητήσει οι δύο πλευρές.

01.04.2018 08:20
Σπυροπούλου σε Μπακοδήμου: «Πρόσεχε, θα δαγκώσεις τη γλώσσα σου» (Video) - Media

 

Ήταν αναμφίβολα από τις στιγμές της φετινής σεζόν.

Η συμμετοχή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στο «Survivor» προκάλεσε πλήθος συζητήσεων αλλά και… αναρτήσεων στα social media. Η ξανθιά παρουσιάστρια έμεινε δύο μήνες στον Άγιο Δομίνικο αφού αποχώρησε πριν από λίγο καιρό.

Η παρουσία της πρώην παρουσιάστριας του ALPHA φούντωσε τις φήμες που την ήθελαν να αναλαμβάνει εκπομπή στο κανάλι του Φαλήρου. Μάλιστα δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έκαναν λόγο για συμφωνία των δύο πλευρών.

Όπως αναφέρει όμως η εφημερίδα «RealΝews» δεν υπάρχει κανενός είδους συμφωνία μεταξύ της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και του ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα οι δύο πλευρές συζήτησαν για μελλοντική συνεργασία με τον δεύτερο κύκλο του «My Style Rocks» να πέφτει στο τραπέζι.

Ωστόσο τίποτα δε θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο αφού δεν είναι σίγουρο ότι το reality μόδας θα πάρει το εισιτήριο για τη νέα σεζόν. Όλα θα ξεκαθαρίσουν από τις συζητήσεις που θα έχει ο Τούρκος παραγωγός Acun Ilicali με τον ΣΚΑΪ για τα προγράμματα της επόμενης σεζόν.

Μόνα σίγουρα πρέπει να θεωρούνται το «Voice» και το «Survivor».

Πηγή: dailymedia.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:00