search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 04:13
MENU CLOSE

Survivor: «Μπαρούτι» το κλίμα στους Διάσημους- Ο Χάρος στοχοποιεί τις κοπέλες

01.04.2018 09:06
Survivor: «Μπαρούτι» το κλίμα στους Διάσημους- Ο Χάρος στοχοποιεί τις κοπέλες - Media

 

Απόψε το βράδυ, οι πρωταγωνιστές του σκληρού ριάλιτι επιβίωσης Survivor 2 θα δώσουν στον στίβο μάχης το 100% των δυνάμεών τους για να κερδίσουν το έπαθλο άνεσης που όπως ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοινώνει, είναι τελείως διαφορετικό από τα προηγούμενα.

Στο στρατόπεδο των διασήμων πάντως, η ατμόσφαιρα μυρίζει μπαρούτι καθώς εξελίσσεται μπροστά στις κάμερες μία έντονη αντιπαράθεση ανάμεσα στην Σαλταφερίδου και τον Σώζων Παλαίστρο Χάρο.

Η μεν πρώτη δηλώνει στην κάμερα: «Δεν πιστεύω πως θα επηρεαστεί όλη η ομάδα γιατί έχει να κάνει μόνο με εμένα και τον Σώζων» αναφερόμενη βέβαια στην κόντρα της μαζί του.

Από την πλευρά του ο Σώζων τονίζει: «Η ψυχολογική μου κατάσταση δεν εξαρτάται από τη συμπεριφορά των υπολοίπων ανθρώπων» ενώ βάζει και… φιτιλιές λέγοντας: «Δεν ξέρω αν είναι ικανοποιημένοι οι υπόλοιποι παίκτες από τις δουλειές που κάνουν οι κοπέλες».

Πάντως, η μάχη απόψε αναμένεται έντονη και για ακόμη μία φορά υπόσχεται να ανεβάσει την αδρεναλίνη μας. Δείτε παρακάτω το βίντεο με το τρέιλερ!


Πηγή: gossiptv.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15