search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:23
MENU CLOSE

Σοκαριστικός τραυματισμός στο ΝΒΑ – Προσευχήθηκαν στο παρκέ οι παίκτες των δύο ομάδων (Video)

01.04.2018 09:26
Σοκαριστικός τραυματισμός στο ΝΒΑ - Προσευχήθηκαν στο παρκέ οι παίκτες των δύο ομάδων (Video) - Media

 

Απέμεναν 41,8 δευτερόλεπτα για τη λήξη της 3ης περιόδου σε ένα ματς που δεν φαινόταν ότι μπορεί να «γυρίσει» (αν και στο ΝΒΑ, οι διαφορές των 18 πόντων ανατρέπονται για την πλάκα), όταν σε μία εντελώς ανύποπτη φάση, οι 17.500 θεατές που «γέμισαν» το γήπεδο των Κινγκς, «πάγωσαν»!

Ο Πάτρικ ΜακΚο των «πολεμιστών» είχε μόλις αφήσει την μπάλα στο καλάθι των γηπεδούχων για το 69-87 και κατά την «προσγείωση» το σώμα του συγκρούστηκε όσο χρειαζόταν με τον Βινς Κάρτερ, έτσι ώστε να «σκάσει» άτσαλα στο παρκέ και να χτυπήσει άσχημα τη μέση του.

Το χειρότερο απ’ όλα είναι ότι, ενώ στα πρώτα δευτερόλεπτα της πτώσης, ο 22χρονος guard φάνηκε να σφαδάζει, μετά από λίγο σταμάτησε να κουνιέται, με αποτέλεσμα όλοι οι παίκτες και οι προπονητές των δύο ομάδων – μαζί με τους γιατρούς – να σπεύσουν στον αγωνιστικό χώρο για να τσεκάρουν πόσο σοβαρός ήταν ο τραυματισμός.

Μόλις παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και μεταφέρθηκε με φορείο από το παρκέ οι παίκτες και των δύο ομάδων έγιναν ένα κουβάρι και προσευχήθηκαν για τον ΜακΚο.

Με πληροφορίες από gazzetta.gr

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:23