search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:48
MENU CLOSE

Ξέσπασε η Σπυροπούλου: Οτιδήποτε συνέβαινε στο παρελθόν το χρέωναν σε μένα -Ακουγόντουσαν πολλά (Video)

01.04.2018 11:07
Ξέσπασε η Σπυροπούλου: Οτιδήποτε συνέβαινε στο παρελθόν το χρέωναν σε μένα -Ακουγόντουσαν πολλά (Video) - Media

 

Για τις φήμες που την ήθελαν να «τρώει» τους συνεργάτες της μίλησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην εκπομπή του ΣΚΑΙ “Ooh la la!”. 

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, πάρα πολύ, δεν ξέρω αν περιγράφεται. Γιατί μπορεί να ήμουν αναγνωρίσιμη, αλλά αυτό δεν το είχα αισθανθεί, το να είμαι αποδεκτή. Πάρα πολλοί άνθρωποι μου έστειλαν μήνυμα ή με βρήκαν στο δρόμο και μου λένε “ούτε μια εκπομπή σου δεν είχαμε δει, απλά πιστεύαμε τις φήμες”. Θεωρώ ότι έγιναν κάποια λάθη στην αρχή και όλο αυτό ήταν ένας φαύλος κύκλος. Δηλαδή, μετά, οτιδήποτε συνέβαινε το χρέωναν σε μένα. Δεν θέλω να το ανοίξω παραπάνω, αλλά σίγουρα έγιναν κάποια λάθηστο ξεκίνημά μου. Θεωρώ ότι δεν βλέπατε και κάτι διαφορετικό, θεωρώ ότι ακουγόντουσαν πολλά», είπε μεταξύ άλλων η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:47