search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 10:09
MENU CLOSE

Μπερδέματα ξανά στον ANT1 – Αλλάζει ώρα το «Ράδιο Αρβύλα»;

01.04.2018 11:50
Ράδιο Αρβύλα: Επιστρέφουν μετά από 18 μήνες με... καθημερινό πρόγραμμα - Media

 

Δε θα αργήσουν να παρθούν οι τελικές αποφάσεις για το μέλλον του «Ράδιο Αρβύλα» στη μεταμεσονύχτια ζώνη καθώς είναι πολλές οι φωνές που ζητούν την αλλαγή της ώρας της εκπομπής.

Ο ίδιος ο Αντώνης Κανάκης δεν έχει σταματήσει κατά τη διάρκεια της εκπομπής να διαβάζει μηνύματα που αναφέρονται στην απαίτηση του κοινού να μεταφερθεί το ξεκίνημα της εκπομπής νωρίτερα από τα μεσάνυχτα.

Στον ΑΝΤ1 το αίτημα αυτό συζητιέται αλλά όπως είναι φυσικό πολλοί παράγοντες «τρενάρουν» προς το παρόν την τελική απόφαση, αφού αυτό θα έφερνε ένα ντόμινο αλλαγών στην prime time ζώνη του καναλιού.

Μην ξεχνάμε πόσο ριψοκίνδυνο είναι να καεί ένα δυνατό χαρτί του καναλιού αν πέσει απέναντι σε ανταγωνισμό (MasterChef, Survivor) που έχει «διαλύσει» φέτος όσες ελληνικές παραγωγές τόλμησαν να σταθούν απέναντί του.

Εξάλλου είναι πολύ πρόσφατο το διαζύγιο του σταθμού με τον Γενικό Διευθυντή Προγράμματος, Γιάννη Λάτσιο, που είχε προσυπογράψει τον αρχικό σχεδιασμό που ήθελε το «Ράδιο Αρβύλα» να ξεκινάει μετά τα μεσάνυχτα.

Οι τελικές αποφάσεις αναμένονται να παρθούν μετά τον Πάσχα.

Πηγή: dailymedia.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 10:04