search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 10:23
MENU CLOSE

H κρυφή μάχη του «Ροκ» με την κατάθλιψη: Έκλαιγα συνεχώς (Photos)

01.04.2018 16:23
Σκαρφάλωσε σε ένα βράχο για να την τραβήξουν καλύτερη φωτογραφία, γλίστρησε και έπεσε – Καρέ καρέ η πτώση της (Video) - Media

 

Για την κρυφή του μάχη με την κατάθλιψη η οποία τον συνέθλιψε με αποτέλεσμα να κλαίει συνεχώς μίλησε ο Ντουέιν Τζόνσον σε συνέντευξή του στην βρετανική «The Express», ένα μήνα μετά την αποκάλυψή του ότι είδε την απόπειρα αυτοκτονίας της μητέρας του όταν ήταν 15 ετών.

Ο 45χρονος ηθοποιός είπε για την πιο σκοτεινή εποχή της ζωής του: «Ο αγώνας και ο πόνος είναι πραγματικοί. Ήμουν συντετριμμένος και είχα κατάθλιψη. Έφτασα σε ένα σημείο όπου δεν ήθελα να κάνω τίποτα ή να πάω οπουδήποτε. Έκλαιγα συνεχώς».

Χρόνια μετά τη μαρτυρία της απόπειρας αυτοκτονίας της μητέρας του, Άτα, όταν εκδιώχθηκαν από το διαμέρισμά τους, ο Ντουέιν είδε το όνειρό του να γίνει επαγγελματίας ποδοσφαιριστής καταστρεμμένο μετά από πολυάριθμους τραυματισμούς.

Ο Ροκ και η μητέρα του, Άτα

Στη συνέχεια υπέγραψε με το καναδικό ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα, αλλά δυστυχώς αποσύρθηκε μέσα σε ένα χρόνο.

Ο «Ροκ» τόνισε ότι ήταν «η χειρότερη στιγμή» της ζωής του.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 10:23