search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 06:58
MENU CLOSE

Οριστικό: O Ντάνος επιστρέφει στο Survivor

01.04.2018 17:54
Οριστικό: O Ντάνος επιστρέφει στο Survivor - Media

 

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είπε ξανά το μεγάλο ναι και έδωσε τα χέρια για δεύτερη φορά με τον Τούρκο παραγωγό Ατζούν Ιλικαλί και αρκετά σύντομα θα ξαναδούμε τον Ντάνο στις παραλίες που δοξάστηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Πρώτου Θέματος», η μεγάλη επιστροφή του περσινού νικητή θα προβληθεί στους δέκτες μας την Κυριακή του Θωμά. Δεν έχει γίνει όμως ακόμα γνωστός ο ρόλος που θα έχει ο Γιώργος Αγγελόπουλος στον φετινό δεύτερο κύκλο του reality επιβίωσης.

Η συνταγή των επιστροφών των νικητών στους επόμενους κύκλους του Survivor είναι δοκιμασμένη και επιτυχημένη στην Τουρκία, οπότε το ταξίδι του Ντάνου για τον Άγιο Δομήνικο, αμέσως μετά το Πάσχα, ήταν κάτι που δε θα ξενίσει κανέναν.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι δε θα υπάρξει πρόβλημα με τη συμμετοχή του Σκιαθώτη στο σήριαλ «Τατουάζ» του Alpha καθώς έχει βρεθεί η χρυσή τομή για να καλυφθεί σεναριακά το κενό του, όσο αυτός θα βρίσκεται στην Καραϊβική.

Το μόνο που απομένει πια είναι να δούμε αν ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα ξαναπατήσει ξυπόλητος πάλι τον αγωνιστικό στίβο του Survivor προς τέρψιν των χιλιάδων οπαδών του που τον ανέδειξαν νικητή ή θα έχει κάποιο ρόλο παρουσιαστή δίπλα στον Σάκη Τανιμανίδη και Γιώργο Λιανό.

 

Πηγή: dailymedia.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33