search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 10:01
MENU CLOSE

Ιστορικά αυτοκίνητα του ΗΛΠΑΠ βγήκαν στους δρόμους του Πειραιά (Photos)

02.04.2018 07:33
Ιστορικά αυτοκίνητα του ΗΛΠΑΠ βγήκαν στους δρόμους του Πειραιά (Photos) - Media

 

Bόλτα στο παρελθόν με οχήματα του ΗΛΠΑΠ από τον 20ο αιώνα, είχαν την ευκαιρία να κάνουν κάτοικοι του Πειραιά. Συγκεκριμένα, το αμαξοστάσιο άνοιξε τις πύλες του στην Καστέλα και οι κάτοικοι είχαν την ευκαιρία να θυμηθούν τα παλιά οχήματα που μετέφεραν τους επιβάτες στην Αθήνα και Πειραιά 

Στη συνέχεια βγήκαν στους δρόμους τρία από αυτά (δυο τρόλεϊ και ένα Μπλε λεωφορείο) στην γραμμή Καστέλα – Πασαλιμάνι Από τους εκατοντάδες επισκέπτες που βρέθηκαν στο αμαξοστάσιο, λίγοι ήταν οι τυχεροί που απόλαυσαν την διαδρομή τελικά, λόγω της μικρής χωρητικότητας που είχαν τα παλιά τρόλεϊ και λεωφορεία.

Διασχίζοντας την Καστέλα και χωρίς να κάνουν στάσεις κατέληξαν στο Πασαλιμάνι όπου και εκεί περίμεναν πολλοί επισκέπτες κυρίως νέοι στην ηλικία που δεν είχαν την ευκαιρία να τα γνωρίσουν και να ταξιδεύσουν . Οι επισκέπτες εισήλθαν στο εσωτερικό των οχημάτων για να δουν από κοντά τις θέσεις των εισπρακτόρων τα μεγάλα τιμόνια, τις σιδερένιες θέσεις καθώς και τα διαφορετικά τύπου παράθυρα , χειρολαβές.

 ΦΩΤΟ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 10:00