search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:41
MENU CLOSE

Κάτια Δανδουλάκη: «Έτσι θα υπολογίσετε την ηλικία μου»

02.04.2018 08:02
Κάτια Δανδουλάκη: Για αυτό έχουν επιτυχία οι Άγριες Μέλισσες - Media

 

Είναι γοητευτική, λαμπερή και ο χρόνος της είναι «γενναιόδωρος» μαζί της. Ο λόγος για την Κάτια Δανδουλάκη που εκτός από τη μεγάλη καριέρα της στον κινηματογράφο, το θέατρο και την τηλεόραση, προκαλεί τον θαυμασμό για τον ευγενή χαρακτήρα της και τη θετική αύρα της. Η ηθοποιός μοιράστηκε, μάλιστα, ένα περιστατικό κατά το οποίο τη ρώτησαν  αν είναι η κόρη της Κατιάς Δανδουλάκη…

Αφού επιβεβαίωσε ότι είναι η ίδια, υποστήριξε ότι ο λόγος που δείχνει πολύ νεότερη είναι η διάθεσή της και η ενέργειά της.

Ωστόσο, όπως η ίδια τονίζει, δε λέει την ηλικία της αλλά όπως είπε είναι αερκετά μεγάλη παραπέμποντάς μας να την υπολογίσουμε βλέποντας την ελληνική ταινία «Παπαφλέσσα» όπου πρωταγωνιστούσε.

«Νομίζω ότι όλη η ιστορία είναι ότι η ενέργειά μου, η διάθεσή μου, αλλά και το παρουσιαστικό μου δεν παραπέμπει στην ηλικία που είμαι. Που είναι μια πολύ μεγάλη ηλικία. Όχι, δεν τη λέω την ηλικία μου. Την καταλαβαίνετε από τον Παπαφλέσσα που με βλέπετε. Άρα γιατί να την πω; Την έχετε πει 100 φορές. Αυτή η ερώτηση είναι μόνιμη και την έχω απαντήσει πέντε χιλιάδες φορές.

Οι γυναίκες νομίζουν ότι θα πάρεις ένα χάπι και θα αδυνατίσεις και θα γίνεις όμορφη. Ή θα πας μια φορά σε έναν πλαστικό χειρουργό και θα βγεις μια κούκλα. Κάνουν πολύ μεγάλο λάθος».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:41