search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:01
MENU CLOSE

Η πρώην του Μουρούτσου «καρφώνει» τη Λάουρα Νάργες!

02.04.2018 08:23
Η πρώην του Μουρούτσου «καρφώνει» τη Λάουρα Νάργες! - Media

 

Στην εκπομπή της Σάσας Σταμάτη μίλησε η Αναστασία Περράκη και πρώην σύζυγος του Μιχάλη Μουρούτσου.

Λίγο καιρό νωρίτερα, παρευρισκόμενη στη late night εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα είχε αναφερθεί στη σύντροφο του πρώην άντρα της, Λάουρα Νάργες, αποκαλύπτοντας την ενόχλησή της με κάποιες συμπεριφορές με την κόρη της, Ελένη.

Κληθείσα να σχολιάσει τη δήλωσή της εκείνη, το μοντέλο είπε ότι δεν θα ήθελε να επεκταθεί, ωστόσο, τόνισε με νόημα ότι δεν είχαν μπει κάποια όρια σε σχέση με την κόρη της και τη νέα σύντροφο του πατέρα της.

Όσο για τις σχέσεις της με τον Μιχάλη Μουρούτσο με τον οποίο δεν έχουν πάρει ακόμη διαζύγιο, δήλωσε: «Υπήρξαν κάποια προβλήματα στο παρελθόν που δεν μπορούσαμε να συμφωνήσουμε σε κάποια πράγματα και απλά έχει μείνει εκεί. Δεν είναι ότι δεν το δίνει κάποιος από τους δύο στον άλλον, δεν έχουμε συζητήσει τελευταία σχετικά με αυτό».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:00