search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:38
MENU CLOSE

Μυριέλλα Κουρεντή: «Λύγισε» on camera για τον θάνατο του συντρόφου της – «Δεν ήθελα να ξυπνήσω το πρωί» (Video)

02.04.2018 09:34
Μυριέλλα Κουρεντή: «Λύγισε» on camera για τον θάνατο του συντρόφου της - «Δεν ήθελα να ξυπνήσω το πρωί» (Video) - Media

 

Για τον απρόσμενο χαμό του συντρόφου της μίλησε η Μυριέλλα Κουρεντή στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό», ένα γεγονός που την καταρράκωσε συναισθηματικά και τη στιγμάτισε ανεπανόρθωτα.

Η ηθοποιός και συμμετέχουσα στο Dancing With The Stars εξομολογήθηκε -με δάκρυα στα μάτια- τις δύσκολες στιγμές που βίωσε με αυτήν τη μεγάλη απώλεια στη ζωή της για την οποία, μάλιστα, χρειάστηκε να ζητήσει τη βοήθεια ειδικού για να ανακάμψει.

«Ήταν το αγόρι μου, ήμασταν μαζί επτά χρόνια. Το 2010 τον έχασα, ήταν απρόβλεπτο, δεν το περιμέναμε. Ήταν πολύ νέος, “έφυγε” πολύ νωρίς, δεν μπορώ να σου πω τι έγινε, δεν ήταν θέμα υγείας, ήταν ξαφνικό», συνέχισε, φανερά συγκινημένη και κατέληξε: «Δεν πίστευα ποτέ στη ζωή μου ότι θα νιώσω το συναίσθημα του να θέλω να πεθάνω. Δεν είχα σκεφτεί να αυτοκτονήσω, απλά, ένιωσα ότι δεν ήθελα να ξυπνήσω το πρωί. Ήθελα να κοιμάμαι όλη μέρα! Ζήτησα τη βοήθεια ειδικού».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:26