search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 03:04
MENU CLOSE

Κωνσταντίνος Καζάκος: Μας δείχνει για πρώτη φορά τον γιο του! (Photo)

02.04.2018 09:53
«Ούτε στον τάφο ησυχία» - Έκρηξη οργής Κων. Καζάκου από αναρτήσεις για την Τζένη Καρέζη - Απειλεί με μηνύσεις - Media

 

Αποφεύγει συστηματικά να δημοσιεύει φωτογραφίες των παιδιών του, ωστόσο, αυτήν τη φορά έκανε την εξαίρεση και ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία με τον γιο του, Ιάσονα γράφοντας για λεζάντα «Περήφανος».

Ο λόγος για τον Κώστα Καζάκο ο οποίος εκτός από τον Ιάσονα που έχει αποκτήσει με τη σύζυγό του, Ιωάννα Μαρτζούκου έχει ακόμα ένα παιδί, την Τζένη από τον πρώτο του γάμο με την Τάνια Τρύπη.

Μάλιστα, έχει εκφράσει την επιθυμία να αποκτήσει και άλλα παιδιά, αλλά οι παρούσες οικονομικές και επαγγελματικές συνθήκες στη χώρα κάνουν αυτό το ενδεχόμενο, μάλλον σενάριο επιστημονικής φαντασίας…

«∆υστυχώς, όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγµατα στη χώρα µας, είναι πολύ δύσκολο πια για τους Έλληνες να ονειρεύονται µια µεγάλη οικογένεια. Έχω ήδη µια κόρη και αγχώνοµαι για το αν θα µπορέσω να τη σπουδάσω. ∆ουλεύω είκοσι χρόνια και ουσιαστικά, όπως και η συντριπτική πλειονότητα των Ελλήνων, ζω µε τις οικονοµίες που είχα µαζέψει» είχε πει χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:15