search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 15:21
MENU CLOSE

Mάχη των γιατρών για να σταθεροποιήσουν τον 52χρονο που πυροβόλησαν ληστές (Video)

02.04.2018 12:02
Mάχη των γιατρών για να σταθεροποιήσουν τον 52χρονο που πυροβόλησαν ληστές (Video) - Media

 

Κρίσιμη λόγω της μεγάλης απώλειας αίματος χαρακτηρίζεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας η κατάσταση του 52χρονου τραυματία που μεταφέρθηκε τα ξημερώματα στο νοσοκομείο «Γ.Γεννηματάς», μετά από την ένοπλη επίθεση που δέχθηκε στο σπίτι του στην Κηφισιά.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που ανακοίνωσε το νοσοκομείο, ο τραυματίας «διακομίστηκε σήμερα στις 5:35 π.μ. στο νοσοκομείο μας με θλαστικά τραύματα στο  κεφάλι και τραύματα στον κορμό από  πυροβόλο όπλο. Επειδή ήταν αιμοδυναμικά ασταθής μετά τις άμεσες απαραίτητες ενέργειες που έγιναν στα επείγοντα διακομίστηκε στο χειρουργείο όπου και παραμένει ακόμη».

Όπως σημείωνεται στην ανακοίνωση, στη χειρουργική επέμβαση  συμμετέχει ομάδα γιατρών διαφόρων ειδικοτήτων (γενικοί χειρουργοί, θωρακοχειρουργοί, νευροχειρουργοί κ.ά).

«Η κατάσταση του ασθενούς λόγω της μεγάλης απώλειας αίματος και του τραυματισμού πολλαπλών οργάνων είναι κρίσιμη. Γίνεται το καλύτερο δυνατό από το ιατρικό προσωπικό του Νοσοκομείου μας για τη σταθεροποίησή του και την ανάταξή του» καταλήγει η ενημέρωση του νοσοκομείου.

Τα κενά ασφαλείας στο σπίτι στη Κηφισιά

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, η οικία του 52χρονου δεν διέθετε τον κατάλληλο εξοπλισμό ασφαλείας και έτσι δεν ήταν δύσκολο για τους δύο κακοποιούς να εισβάλλουν σε αυτό, λίγο μετά τις 5:00 τα ξημερώματα, προκειμένου να κάνουν ληστεία.

Ο επιχειρηματίας, που βρισκόταν στο σπίτι μαζί με την γυναίκα του και τα δύο ενήλικα παιδιά του άκουσε θόρυβο και όταν πήγε να δει τι συμβαίνει αντίκρυσε μπροστά του τους δύο κουκουλοφόρους.

Ο 52χρονος προσπάθησε να αντιδράσει και τότε εκείνοι τον χτύπησαν με διαρρηκτικό εργαλείο στο κεφάλι, ενώ στη συνέχεια ο ένας από τους δράστες τον πυροβόλησε δύο φορές στην πλάτη.

Στο σημείο βρέθηκαν δύο κάλυκες που έχουν σταλεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛ.ΑΣ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 15:21