search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:20
MENU CLOSE

«Τώρα που πληρώθηκα από το Survivor θα τα πω όλα…» (Video)

02.04.2018 13:39
ΣΚΑΪ: Αυτό είναι το νέο παιχνίδι που θα πάρει τη θέση του Survivor! - Media
 
Αποφασισμένη να μιλήσει για… όλους και για όλα εμφανίστηκε παίκτρια του Survivor II η οποία αποχώρησε από το ριάλιτι προ ολίγων εβδομάδων, αλλά είχε κρατήσει στάση αναμονής, για λόγους που εξήγησε η ίδια.
 
Ο λόγος για την Ελένη Χατζίδου, η οποία στο ξεκίνημα της Μεγάλης Εβδομάδας, βρέθηκε στο Star, λίγες εβδομάδες μετά την αποχώρησή της από το Survivor, και με το καλημέρα μίλησε για την εμπειρία της στο reality επιβίωσης.
 
Η Ελένη, εκτός του ότι τόνισε ότι πέρασε…. χειρότερα, δήλωσε ότι και τα λεφτά που πήρε δεν μπορούν να την αποζημιώσουν για τις κακουχίες που βίωσε.
 
«Τώρα που πληρώθηκα θα τα πω όλα. Η αλήθεια είναι ότι μέχρι προχθές έλεγα, κάτσε μην πω τίποτα και…», είπε η Ελένη Χατζίδου στην Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη.
 
Στη συνέχεια, η τραγουδίστρια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πρέπει να πάρεις πάρα πολλά για να πας εκεί. Δεν πήρα τόσα λεφτά για να το περάσω αυτό»…

Πηγή: zappit.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:20