search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 13:20
MENU CLOSE

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Έχασα το σουτιέν μου μαζί με το πορτοφόλι μου (Video)

02.04.2018 14:06
Ξέσπασε η Δήμητρα Αλεξανδράκη: Είναι δυνατόν να με ρωτάς τέτοιο πράγμα; (Video) - Media

 

Το μοντέλο, Δήμητρα Αλεξανδράκη, εξομολογήθηκε στους δημοσιογράφους πως: «Έχω βεστιάριο με 4 σειρές παπούτσια. Έχω παπούτσια από 10 ευρώ μέχρι και 1,500 ευρώ. Είναι αναλόγως τι μου αρέσει». Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε, όμως, η αποκάλυψη για το πώς έχασε μαζί το πορτοφόλι και το σουτιέν της:

«Έχει πέσει κακό μάτι. Μου πήραν τις πινακίδες, με χάκαραν στο Instagram, χάνω το πορτοφόλι μου, χάνω το σουτιέν μου μαζί με το πορτοφόλι μου. Ήμουν στην επίδειξη του Βασίλειου Κωστέτσου, φορούσα μια πολύ ωραία δημιουργία του, η οποία ήταν εξώπλατη. Τα είχα βάλει σε μια τσάντα όλα τα ρούχα για να αλλάξω μετά και στη διαδρομή χάθηκαν δύο πράγματα: το πορτοφόλι και το σουτιέν. Τα βρήκαμε τελικά στο δρόμο, κάτω από το Ηρώδειο. Φεύγοντας από εδώ θα πάω να τα μαζέψω».

Πηγή: zappit.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 13:19