search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:53
MENU CLOSE

Ηθοποιός του «Σούπερμαν» διηύθυνε σπείρα σκλάβων του σεξ (Photos)

02.04.2018 15:34
Ηθοποιός του «Σούπερμαν» διηύθυνε σπείρα σκλάβων του σεξ (Photos) - Media

 

Η ηθοποιός της σειράς «Σούπερμαν: Τα χρόνια της νιότης», Άλισον Μακ, κατηγορείται ότι είναι υπαρχηγός σπείρας που κρατούσε γυναίκες ως σκλάβες του σεξ στη Νέα Υόρκη.

Ο Κέιθ Ρένιερ συνελήφθη στο Μεξικό και κατηγορήθηκε ότι κρατούσε τις γυναίκες ως σκλάβες του σεξ, αφού σχημάτισε τα αρχικά του πάνω τους, καίγοντάς τις.

Ο Κέιθ Ρένιερ

Ο άνθρωπος που διέρρευσε πληροφορίες για τη σπέιρα, ο Φρανκ Παρλάτο ισχυρίζεται ότι η 35χρονη Άλισον Μακ, η οποία υποδύθηκε την Κλόε Σάλιβαν στο «Σούπερμαν: Τα χρόνια της νιότης» στρατολογούσε τις γυναίκες για τη σπείρα που ονομάζεται NXIVM.

Υποστηρίζει ότι η ίδια και η συμπρωταγωνίστριά της, Κρίστεν Κρέουκ, ενεπλάκησαν για πρώτη φορά όταν παρακολούθησαν σεμινάριο που διενεργήθηκε από τον Ρένιερ.

Η Κρίστεν Κρέουκ και η Άλισον Μακ

«Η Άλισον χρησιμοποιήθηκε, όπως και η Κρίστεν, ως δέλεαρ για να φέρει άλλες γυναίκες λόγω της προσωπικότητάς τους», δήλωσε στο New York Post. Όμως, όταν η Κρέουκ αποχώρησε, τότε η Μακ παρέμεινε και σκαρφίστηκε την ιδέα να μαρκαριστούν τα κορίτσια κοντά στις βουβωνικές τους περιοχές με τη χρήση ενός καυστηριακού στυλογράφου.

«Η Άλισον Μακ είναι η επόμενη που θα συλληφθεί. Ξεκίνησε ως σκλάβα του σεξ και κατέληξε να είναι αφέντρα σκλάβων. Το ψευδώνυμό της είναι” Pimp Mack “».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:52