search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:57
MENU CLOSE

Κατέθεσε πλαστό πτυχίο – Απολύθηκε πριν καλά-καλά προσληφθεί

02.04.2018 15:49
Κατέθεσε πλαστό πτυχίο - Απολύθηκε πριν καλά-καλά προσληφθεί - Media
 
Στην απόλυση νεοπροσληφθέντα τραπεζοκόμου προχώρησε ο διοικητής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Έβρου (ΠΓΝΕ) στην Αλεξανδρούπολη, Δημήτρης Αδαμίδης, μετά τη διαπίστωση ότι είχε καταθέσει πλαστογραφημένο απολυτήριο Γυμνασίου.
 
Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κ. Αδαμίδης διευκρινίζει πως της οποιασδήποτε πρόσληψης ακολουθεί αυτεπάγγελτη αναζήτηση γνησιότητας των κατατεθέντων πιστοποιητικών. «Πέρα από τον έλεγχο κάθε νεοδιοριζόμενου, από τη διοικητική υπηρεσία του νοσοκομείου, κάθε μήνα γίνεται και δειγματοληπτικός έλεγχος ενός αριθμού παλαιότερων υπαλλήλων όλων των κλάδων και όλων των τίτλων σπουδών, ακόμη και εκείνων που έχουν εκδοθεί στο εξωτερικό» σημειώνει χαρακτηριστικά ο διοικητής του ΠΓΝΕ, συμπληρώνοντας πως στα δύο χρόνια της διοίκησής του το εν λόγω είναι το μοναδικό περιστατικό πλαστογραφίας που έχει εντοπιστεί.
 
«Ο συμβασιούχος, που είχε προσληφθεί προ 20ημέρου ως τραπεζοκόμος, απελύθη χωρίς αποζημίωση, ενώ ο φάκελός του διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Αλεξανδρούπολης, προκειμένου ν’ ακολουθηθεί η κατά νόμο ποινική διαδικασία, ν’ ασκηθεί δηλαδή η ποινική δίωξη, γιατί η πλαστογραφία είναι σοβαρό αδίκημα» καταλήγει ο κ. Αδαμίδης.
 
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15