search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:13
MENU CLOSE

Σοκάρει ο γνωστός τραγουδιστής: Πήγα να πεθάνω επί σκηνής (Photos, Video)

02.04.2018 16:15
Σοκάρει ο γνωστός τραγουδιστής: Πήγα να πεθάνω επί σκηνής (Photos, Video) - Media

 

Έχει πάρει το όνομά του από μια μάγισσα και έχει χαρακτηριστεί ως ο εμπνευστής του «σοκ ροκ», μιας εκδοχής της ροκ μουσικής που χαρακτηρίζεται από σκοτεινή μουσική, μακάβριους στίχους και σκηνική παρουσία εμπνευσμένη από τις ταινίες τρόμου.

Μιλάμε για τον Alice Cooper, ο οποίος έχει γίνει γνωστός και στην Ελλάδα, κυρίως από τα δημοφιλή τραγούδια του «Poison» και «Bed of nails», ενώ στον κόσμο είναι γνωστός από τα γκραν γκινιόλ άκρως αιματηρά ζωντανά σόου του.

Ωστόσο, φαίνεται ότι ο τραγουδιστής, στην προσπάθειά του να σοκάρει το κοινό φαίνεται ότι πήγε τα πράγματα λίγο πιο μακριά απ΄όσο έπρεπε με αποτέλεσμα να κινδυνεύσει να χάσει τη ζωή του στη διάρκεία συναυλίας του το 1988 στο Γουέμπλεϊ.

Όπως αποκάλυψε ο Alice Cooper, στη διάρκεια του σόου είχε προγραμματίσει και μια στιγμή στην οποία θα εμφανιζόταν να… απαγχονίζεται επί σκηνής, στο πλαίσιο του κόνσεπτ της συναυλίας.

Είχε μάλιστα σχεδιάσει το εφέ μαζί με τον μάγο Τζέιμς Γκράντι, ωστόσο, στη μοιραία συναυλία, ένα συρματόσχοινο έσπασε και ο Cooper ανακάλυψε ότι ο λαιμός του θα βρισκόταν μέσα σε αγχόνη!

Την τελευταία στιγμή έστριψε το κεφάλι του και απλώς έπεσε από τη σκηνή και έχασε τις αισθήσεις του, ενώ το συγκρότημα συνέχισε να παίζει, νομίζοντας ότι το ατύχημα ήταν μέρος του σόου…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:12