search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 03:46
MENU CLOSE

Επίθεση Βορίδη κατά Ραγκούση

15.12.2011 07:09
Επίθεση Βορίδη κατά Ραγκούση - Media

Σφοδρή επίθεση κατά του Γιάννη Ραγκούση εξαπέλυσε ο υπουργός Υποδομών Μάκης Βορίδης για το θέμα της απελευθέρωσης των ταξί.

Σφοδρή επίθεση κατά του Γιάννη Ραγκούση εξαπέλυσε ο υπουργός Υποδομών Μάκης Βορίδης για το θέμα της απελευθέρωσης των ταξί.

Μιλώντας στον Βήμα 99,5, ο Μάκης Βορίδης επανέλαβε πως δεν υπάρχει νομοσχέδιο Ραγκούση και τόνισε ότι ουδέποτε ενδιέφερε την τρόικα ο τρόπος απελευθέρωσης των ταξί που πρότεινε ο κ.Ραγκούσης.

«Δεν μπορούσε να περάσει την πρότασή του από την ΚΟ του ΠΑΣΟΚ και έβαζε μπροστά την τρόικα» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι η τρόικα δεν αξίωσε ποτέ άνοιγμα που δεν σέβεται το δημόσιο συμφέρον και τα υπόλοιπα κριτήρια.

Παράλληλα, ο υπουργός Υποδομών τόνισε ότι η διαμόρφωση της πρότασης νόμου θα είναι έτοιμη μέχρι το τέλος του χρόνου και θα προβλέπει την απελευθέρωση των ταξί με πληθυσμιακά και συγκοινωνιακά κριτήρια, ενώ συνεχίζοντας την επίθεση κατά του κ.Ραγκούση, υπογράμμισε ότι ο κάθε υπουργός έχει αναλάβει το χαρτοφυλάκιό του και πρέπει να κάνει τη δουλειά του.

«Δεν πρέπει να ανακατεύεται ο ένας στα πόδια του άλλου. Άλλωστε δεν είμαστε κολλημένοι με κόλλα στις καρέκλες μας», κατέληξε.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15