search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 17:06
MENU CLOSE

Σκληρή απάντηση Μπουτάρη στον Καλαφάτη: Δεν διεκδικώ υποψηφιότητα με το ΣΥΡΙΖΑ, δεν χαριεντιζόμουν με τον Τσίπρα

02.04.2018 17:22
Με τον Μέγα Σταυρό της Γερμανίας παρασημοφορήθηκε ο Γ. Μπουτάρης - Media
 
«Εγώ δεν ψηφίζω ΣΥΡΙΖΑ, ούτε είμαι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ, ούτε διεκδικώ υποψηφιότητα για τις επόμενες εκλογές» δήλωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, απαντώντας στην κριτική που δέχτηκε από την αντιπολίτευση για τη σχέση που έχει με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.
 
«Δεν χαριεντιζόμουν με τον πρωθυπουργό όπως είπε ο κ. Καλαφάτης. Εγώ τον πρωθυπουργό τον αποκαλώ κύριε πρόεδρε. Έχω δηλώσει ότι είμαι με το γκουβερνό γιατί πρέπει να τελειώσουμε τις δουλειές μας. Αυτός είναι ο τρόπος διοίκησης που έχουμε εμείς. Όταν θα έρθετε εσείς στην εξουσία, αν και αμφιβάλλω, να φέρετε δικό σας τρόπο» είπε ο δήμαρχος.
 
Νωρίτερα, ο κ. Καλαφάτης με επιστολή του που αναγνώστηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο είχε ασκήσει κριτική και στη δημοτική αρχή της Θεσσαλονίκης για το πρόβλημα της λειψυδρίας, αναφέροντας, μάλιστα ότι διοίκηση του δήμου «πρέπει να αποφασίσει ότι, έστω κάποιες φορές, πρέπει να ΄ναι κόντρα στο γκουβέρνο. Και στο πλάι του πολίτη».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 17:06