search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:27
MENU CLOSE

Συγκλονίζει η σύζυγος του επιχειρηματία που πυροβολήθηκε από ληστές: Η εισβολή και οι πυροβολισμοί (Video)

02.04.2018 17:33
Συγκλονίζει η σύζυγος του επιχειρηματία που πυροβολήθηκε από ληστές: Η εισβολή και οι πυροβολισμοί (Video) - Media

 

Τη συγκλονιστική περιγραφή της εισβολής των αδίστακτων ληστών στο σπίτι τους στην Κηφισιά και τη δολοφονική επίθεση κατά του συζύγου της έκανε στις αρχές η σύζυγος του 52χρονου επιχειρηματία Αλέξανδρου Σταματιάδη, ο οποίος δίνει μάχη για τη ζωή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η άτυχη γυναίκα περιέγραψε στους αστυνομικούς τις εφιαλτικές στιγμές που βίωσε εκείνη και ο σύζυγός της λέγοντας μάλιστα ότι οι δράστες ήταν επιθετικοί, μιλούσαν καλά ελληνικά και του είπαν «κάτσε ήσυχα, δώσε μας τα λεφτά».

«Όταν ξύπνησε o  σύζυγός μου αντίκρισε  δύο κουκουλοφόρους μέσα στο υπνοδωμάτιό, μας έβριζαν και  απειλούσαν σε άπταιστα  Ελληνικά.Ο άνδρας μου, αντέδρασε και πιάστηκε στα χέρια με έναν από τους ληστές, ο οποίος  τον είχε χτυπήσει στο κεφάλι με ένα σιδερένιο αντικείμενο. Εκείνη την στιγμή ο δεύτερος τον πυροβόλησε στην πλάτη» ανέφερε η σύζυγος του κ. Σταματιάδη.
 
Σύμφωνα  με τις περιγραφές της γυναίκας οι δύο δράστες ήταν μετρίου αναστήματος, φορούσαν μαύρα ρούχα και κουκούλες. Ακόμη ανέφερε  ότι στη σοφίτα κοιμόταν ο 18χρονος γιος τους.
 
Στο πλευρό του 52χρονου, ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο «Γ.Γεννηματάς» βρίσκονται τόσο η σύζυγος όσο και τα παιδιά του. Η σύζυγος του επιχειρηματία το μόνο που μπόρεσε να ψελλίσει ήταν «προσευχηθείτε όλοι για τον Αλέξανδρο και ανάψτε ένα κερί για εκείνον».

Πληροφορίες: newpost.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:27