23/01/2020 15:39:01

Ελέγχονται πειθαρχικά όλες οι αποφάσεις της Επιτροπής Εφέσεων με πρόεδρο τον Σκουτέρη!

Ελέγχονται πειθαρχικά όλες οι αποφάσεις της Επιτροπής Εφέσεων με πρόεδρο τον Σκουτέρη! - Media

 

Η εκπομπή του «Δίκη στον ΣΚΑΪ» αποκάλυψε ότι με εντολή του αντιπροέδρου του Αρείου Πάγου, Χρυσούλας Παρασκευά, θα ελεγχθούν πειθαρχικά όλες οι αποφάσεις που εξέδωσε η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ υπό την προεδρία του Πρόεδρου Πρωτοδικών, Δημήτρη Σκουτέρη.

Η μεταμεσονύκτια εφετειακή απόφαση για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός λειτούργησε ως αφετηρία για την πειθαρχική δίωξη του κ.Σκουτέρη ο οποίος ελέγχεται για καθυστέρηση πειθαρχικών αποφάσεων και για το γεγονός ότι σε ορισμένες περιπτώσεις δεν εξέδωσε καν σκεπτικά.

Η κα. Παρασκευά προΐσταται του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Ανωτάτου Δικαστηρίου της χώρας και κατέχει τη θεσμική ιδιότητα της Γενικής Επιθεωρήτρια Δικαστηρίων.

Την Πειθαρχική έρευνα για τον κ.Σκουτέρη θα διενεργήσει η αρεοπαγίτης, Διονυσία Μπιτζούνη, η οποία αναμένεται να προχωρήσει σε όλες τις κινήσεις που ορίζει ο νόμος, προκειμένου να διαπιστωθεί η αμεροληψία της κρίσης του συγκεκριμένου δικαστή.

Ήδη ο κ.Σκουτέρης ελέγχεται πειθαρχικά για απόφαση που έλαβε και σε πολιτικό δικαστήριο.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.