search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:18
MENU CLOSE

Σον Πεν για Madonna: «Σε αγαπάω περισσότερο τώρα από τότε που ήσουν γυναίκα μου»

03.04.2018 06:29
Σον Πεν για Madonna: «Σε αγαπάω περισσότερο τώρα από τότε που ήσουν γυναίκα μου» - Media

 

Στην εκπομπή «The Late Show» του Στίβεν Κόλμπερτ ήταν καλεσμένος ο Σον Πεν, μιλώντας για τους γάμους του, την καριέρα του και τα σχέδιά του για το μέλλον.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός αναφέρθηκε, μάλιστα, στην πρώην σύζυγό του Μαντόνα, εκφράζοντας τα βαθιά συναισθήματα που διατηρεί για εκείνη ακόμα και σήμερα.

Μάλιστα, ερωτηθείς για το ποια είναι αυτή που προτιμά ανάμεσα στη Μαντόνα και τη Μπρίτνεϊ Σπίαρς, ο Σον Πεν υποστήριξε ότι δεν τίθεται θέμα σύγκρισης και ότι τώρα αγαπά περισσότερο τη Μαντόνα από τον καιρό που ήταν παντρεμένοι.

«Α, αγαπώ την πρώτη μου σύζυγο πάρα πολύ. Δεν υπάρχει σύγκριση. Δεν συγκρίνονται αυτά τα πράγματα» είπε και συνέχισε:  «Στην πραγματικότητα νομίζω ότι σε αγαπάω περισσότερο τώρα απ’ ό,τι όταν ήμασταν παντρεμένοι» είπε χαρακτηριστικά, δηλώνοντας ότι είναι ανοιχτός στο ενδεχόμενο να αγαπήσει και πάλι αν ο έρωτας του «χτυπήσει» την πόρτα…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:10