search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:28
MENU CLOSE

Τέιλορ Σουίφτ: Επιστροφή στις ρίζες της σε μια εμφάνιση – έκπληξη!

03.04.2018 08:12
Τέιλορ Σουίφτ: Το τραγούδι που άναψε φωτιές στο TikTok με περισσότερα από 1 εκατ. βίντεο σε μία εβδομάδα (Video)  - Media

 

Προτού εδραιωθεί ως είδωλο της ποπ, η Τέιλορ Σουίφτ ήταν μία νεαρή γυναίκα που έγραφε και έπαιζε κάντρι μουσική, στο Νάσβιλ του Τενεσί.

Το βράδυ του Σαββάτου η Τέιλορ Σουίφτ επέστρεψε στις ρίζες της με μία εμφάνιση – έκπληξη στο Bluebird Cafe, στη Μουσική Πόλη, όπως είναι γνωστό το Νάσβιλ. 

Το Bluebird Cafe είναι σημαντικό για την τραγουδίστρια, επειδή εκεί την ανακάλυψαν, όταν ήταν έφηβη.

Η Τέιλορ Σουίφτ δεν ήταν στο επίσημο πρόγραμμα των live, αλλά εμφανίστηκε με την άδεια του παλιού φίλου της, συνθέτη της κάντρι, Γκρεγκ Γουάισμαν και αιφνιδίασε το κοινό το βράδυ του Σαββάτου.

«Ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους του Bluebird Cafe» δήλωσε η τραγουδίστρια, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «The Tennessean».

«Νομίζω ότι κάθε τραγουδοποιός στην πόλη θα έχει τα ίδια συναισθήματα και θα πει ότι αυτό είναι το μοναδικό μέρος, στο οποίο μπορείτε να έρθετε να ακούσετε τραγούδια που γράφονται και μπορούν να γίνουν γνωστά στον κόσμο» ανέφερε.

Η Τέιλορ Σουίφτ ερμήνευσε τα «Shake It Off», «Love Story» και το «Better Man» των Little Big Town.

Η εμφάνιση της Σουίφτ φέρεται να κινηματογραφήθηκε για ένα ντοκιμαντέρ με αφορμή τα 35 χρόνια λειτουργίας του Bluebird Cafe, σύμφωνα με το Variety.

Στο κοινό ήταν και ο διευθυντής της δισκογραφικής εταιρείας Big Machine, Σκοτ Μπορχέτα, ο οποίος ανακάλυψε την Σουίφτ όταν ήταν 14 ετών.

Το cafe που παρουσιάζεται και στην τηλεοπτική σειρά «Nashville» είναι ένα σημαντικό κομμάτι της ιστορίας της κάντρι μουσικής.

Η Τέιλορ Σουίφτ ξεκινά τον Μάιο περιοδεία για την προώθηση του νέου της άλμπουμ «Reputation».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:27