search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 15:47
MENU CLOSE

Υπουργικό εφ’ όλης της ύλης στη σκιά των ελληνοτουρκικών

03.04.2018 08:15
Ορκίστηκαν οι νέοι υπουργοί και υφυπουργοί (Photos)  - Media

 

Υπό τον πρωθυπουργό συνεδριάζει στις 11 στη Βουλή το Υπουργικό Συμβούλιο με την ατζέντα των ανοιχτών θεμάτων να είναι μεγάλη, από την τέταρτη αξιολόγηση και το αναπτυξιακό σχέδιο που καλείται η κυβέρνηση να παρουσιάσει στους θεσμούς μετά το Πάσχα, μέχρι το Σκοπιανό – για το οποίο αναμένεται να ενημερώσει ο ΥΠΕΞ Νίκος Κοτζιάς μετά τη Βιέννη – έως και τα ελληνοτουρκικά.

Με ερωτηματικό είναι το κλίμα της συνεδρίασης καθώς μετά τη σκληρή ανακοίνωση του Μαξίμου απέναντι στον Ερντογάν για τις προκλητικές δηλώσεις που έκανε την Κυριακή, ο κυβερνητικός εταίρος Πάνος Καμμένος “εκπυρσοκρότησε” προβαίνοντας κι εκείνος  – μιλώντας χθες σε κοινοβουλευτικούς συντάκτες – σε δηλώσεις υψηλών τόνων (αν και μάλλον χοντροκομμένες) κάνοντας λόγο για “τρελό Σουλτάνο” με τον οποίο δεν μπορεί να υπάρξει συνεννόηση, για “προσχεδιασμένη” σύλληψη των δύο στρατιωτικών και για κατασκευασμένες κατηγορίες.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 15:46