search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 11:32
MENU CLOSE

«Θα σας σκοτώσουμε, σκάσε, βούλωσέ το», φώναζαν οι ληστές στον επιχειρηματία πριν τον πυροβολήσουν

03.04.2018 13:58
«Θα σας σκοτώσουμε, σκάσε, βούλωσέ το», φώναζαν οι ληστές στον επιχειρηματία πριν τον πυροβολήσουν - Media

 

«Θα σας σκοτώσουμε. Σκάσε, βούλωσέ το. Μη φωνάζετε, Κάντε ότι λέμε», επαναλάμβαναν οι ληστές, τη στιγμή που εισέβαλαν στο υπνοδωμάτιο, σύμφωνα με όσα δήλωσε η σύζυγος του άτυχου επιχειρηματία

Η σύζυγος περιέγραψε όσα είδε και άκουσε στους. Παράλληλα, αξωματικοί του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Ασφάλειας Αττικής ετοιμάζονται να προχωρήσουν σε αναπαράσταση-αυτοψία στην μονοκατοικία όπου συνέβη η αιματηρή απόπειρα ληστείας με θύμα τον 52χρονο επιχειρηματία στην Κηφισιά 

Οι αστυνομικοί προσπαθούν να σχηματίσουν την πορεία που ακολούθησαν οι ληστές, μέσα και έξω από την κατοικία, για να αναζητήσουν μέσα σε αυτή αποτυπώματα, DNA και οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας γειτονικών σπιτιών και καταστημάτων που θα αναδείξουν ύποπτα οχήματα προσέγγισης και διαφυγής τους.

Δεν έδειξαν τίποτα οι κάμερες

Ύστερα από έρευνα της αστυνομίας σε υλικό από κάμερες ασφαλείας της διπλανής κατοικίας που ανήκει στον αδερφό του επιχειρηματία, φαίνεται να μην έχουν καταγραφεί ύποπτες κινήσεις.

Ωστόσο, η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη και σε άλλα κοντινά σπίτια με κάμερες ασφαλείας με την ελπίδα να βρεθεί υλικό που που θα έχει καταγράψει τους κακοποιούς κατά την προσέγγιση ή πριν την αιματηρή ληστρική εισβολή.

Σύμφωνα με στελέχη της αστυνομίας που ασχολούνται με την υπόθεση, πρόκειται για  «ερασιτέχνες» δράστες, που το έχουν κάνει ξανά, και δεν αποκλείουν να πρόκειται για σεσημασμένους.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 11:32