search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 03:03
MENU CLOSE

Μάριν στη Bild: «Έχει απόλυτο δίκιο ο Μαρινάκης»

03.04.2018 16:06
Φινλανδία: Διχασμός από το βαθύ ντεκολτέ της πρωθυπουργού Σάνα Μαρίν σε εξώφυλλο περιοδικού (Photos) - Media

 

Τη στήριξη του στα λεγόμενα του Βαγγέλη Μαρινάκη κατά την ομιλία του προς τους παίκτες εξέφρασε με δηλώσεις του σε γερμανικό Μέσο ο Μάρκο Μάριν.

Θέμα στα γερμανικά Μέσα έγινε η ομιλία του Βαγγέλη Μαρινάκη προς τους παίκτες του Ολυμπιακού στη προπόνηση της Δευτέρας και η «κατσάδα» προς τους ποδοσφαιριστές που δεν έχουν ικανοποιήσει με την απόδοσή τους τη φετινή σεζόν και αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν.

Μιλώντας στην «Bild» ο μεσοεπιθετικός των «ερυθρολεύκων» υποστήριξε πως κατανοεί απόλυτα την έκρηξη του… ισχυρού άνδρα των Πειραιωτών και παραδέχθηκε πως τόσο ο ίδιος όσο και οι συμπαίκτες του έδειξαν ελάχιστα από αυτά που χρειάζονται για να γίνει πρωταθλητής.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ο πρόεδρος έχει απόλυτο δίκιο. Ο Ολυμπιακός πρέπει να είναι πρωταθλητής κάθε χρόνο. Τους τελευταίους δύο με τρεις μήνες, δείξαμε ελάχιστα πράγματα απ’ αυτά που χρειάζεται κάποιος για να γίνει πρωταθλητής.

Έχουμε τα πάντα εδώ. Οι συνθήκες είναι εξαιρετικές και επομένως δεν έχουμε καμιά δικαιολογία γι’ αυτά που έχουμε παρουσιάσει. Μου λείπει να δω τη νοοτροπία νικητή που χρειάζεται και τη θέληση από όλους να δώσουν τα πάντα στο γήπεδο. Κι αυτό δεν επιτρέπεται να γίνεται».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:15