search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 14:05
MENU CLOSE

Χίος: Έτσι θα γίνει ο διάσημος ρουκετοπόλεμος – Το σχεδιάγραμμα των αλλαγών

04.04.2018 08:21
Στέφανος Χίος: Νέο βίντεο από τη στιγμή της επίθεσης και ηχητικό ντοκουμέντο - Media

 

Οι τελευταίες λεπτομέρειες για την ομαλή και επιτυχή διεξαγωγή του ρουκετοπόλεμου, στον Βροντάδο της Χίου, ρυθμίζονται αυτές τις ημέρες, με την συμμετοχή όλων των εμπλεκομένων πλευρών και με στόχο ένα ασφαλές και ποιοτικό αποτέλεσμα την νύκτα της Ανάστασης.

Από τον δήμο Χίου έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες καθορισμού των διαδρομών και των χώρων στάθμευσης των οχημάτων, ενώ την ημέρα του Μεγάλου Σαββάτου θα γίνει και η σήμανση των δρόμων, στους οποίους δεν θα επιτρέπεται η στάθμευση οχημάτων, προκειμένου να μην παρεμποδίζεται η διέλευση οχημάτων εκτάκτου ανάγκης, αλλά και να μην δημιουργηθεί κυκλοφοριακό πρόβλημα.

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό, οι επισκέπτες που θέλουν να κινηθούν προς την περιοχή θέασης του ρουκετοπόλεμου με τουριστικά και λοιπά λεωφορεία, θα σταματούν στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου Βροντάδου, στον ΦΟΒ και από εκεί δύο μικρά λεωφορεία του δήμου Χίου θα τους μεταφέρουν στην περιοχή του Αίπους.

Στο σχεδιάγραμμα που δημοσιεύουμε φαίνονται οι δρόμοι όπου θα απαγορεύεται πλήρως η διέλευση, καθώς και οι μονοδρομήσεις των λοιπών δρόμων.

Πηγή: astraparis.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 11:18